親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有冇人坐過Air Asia

AIR ASIA 坐唔坐得過呢?
, 我想訂來回 澳門/曼谷很便宜.

侯爵府

醒目開學勳章

Re: 請問有冇人坐過Air Asia

我係 bkk 機場見到佢仕部都係細機嚟喎

民房

係呀, 全机坐 150人

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會下星期坐air asia去馬來西亞, 返黎話你知掂唔掂

男爵府

坐過幾次,無咩問題,唯不設劃位,呢樣我覺得唔好

大宅

我啱啱坐完去馬來西亞同汶萊,機種係737,細機,不過都好定。但其中有一程delay咗3個鐘。另外,如有帶小朋友,便可以比其他人早上機。

複式洋房

没问题,我以前系KL经常坐,好好.带定吃的和饮的,机上所有食物饮品都需付费,但价格也好公道.如果不想自己带,也可买机上的来吃,

複式洋房

我之前在BANGKOK坐內陸機去PHUKET時坐過,價錢會平D,所以對佢地公司要求不會太高!
其實你打算去曼谷,如果係3月31日前出發,可考慮斯里蘭卡航空,來回香港都只是$500(好似只限平日),你可以上斯航網頁睇睇~~

複式洋房

http://www.srilankan.aero/

大宅

小黑咪,
it is from HK to malaysia or from Macau?
how much for the airticket?

首頁

尾頁

跳至