二手市場

跳至

首頁
1

尾頁
   2

大宅

積分: 4881

1#
發表於 13-10-16 14:23 |只看該作者
售四佰,可PM我。。thx
1381904816830.jpg

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

大宅

積分: 4881

2#
發表於 13-10-16 14:24 |只看該作者

回覆:Carmanbb 的帖子

..
1381905005332.jpg

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

大宅

積分: 4881

3#
發表於 13-10-16 14:25 |只看該作者

回覆:Carmanbb 的帖子

..
1381905025295.jpg

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

複式洋房

積分: 250

4#
發表於 13-10-16 14:42 |只看該作者

回覆:Combi high chair八成新

有意,邊到取?

大宅

積分: 4881

5#
發表於 13-10-16 14:57 |只看該作者

引用:有意,邊到取?

原帖由 mamababa912 於 13-10-16 發表
有意,邊到取?
Tsuen wan

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

複式洋房

積分: 250

6#
發表於 13-10-16 14:58 |只看該作者

回覆:Combi high chair八成新

全set 整?

男爵府

積分: 6009

7#
發表於 13-10-16 15:01 |只看該作者
pls check pm

大宅

積分: 4881

8#
發表於 13-10-16 15:13 |只看該作者

引用:全set+整?

原帖由 mamababa912 於 13-10-16 發表
全set 整?
Yup

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

公爵府

積分: 29913

9#
發表於 13-10-16 16:03 |只看該作者

回覆:Combi high chair八成新

有冇枱?

大宅

積分: 4881

10#
發表於 13-10-16 16:30 |只看該作者

回覆:Carmanbb 的帖子

。。
1381912538176.jpg

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

大宅

積分: 4881

11#
發表於 13-10-16 16:36 |只看該作者

回覆:Carmanbb 的帖子

。。。
1381912757833.jpg

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

首頁
1

尾頁

跳至