自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:sonycattoro 的帖子

試下 lola logistic,岩岩用過一次係 carters 訂嘢,2星期度收到貨

大宅

引用:試下+lola+logistic,岩岩用過一次係+carte

原帖由 ha930 於 13-10-18 發表
試下 lola logistic,岩岩用過一次係 carters 訂嘢,2星期度收到貨
咁快?我上轉ralph lauren等左3個禮拜

男爵府

引用:試下+lola+logistic,岩岩用過一次係+carte

原帖由 ha930 於 13-10-18 發表
你自己買咗嘢先,再送去佢哋個倉,佢會再送來HK,你可以去HK倉自取,或再叫 courier 送去你家

男爵府

引用:Quote:原帖由+ha930+於+13-10-18+發表試下+

原帖由 2vonbaby 於 13-10-18 發表
咁快?我上轉ralph lauren等左3個禮拜
係呀,可能岩岩趕得切佢班機掛,佢之前都叫我預3-4星期的

大宅

引用:有無美國貨代購介紹?+想喺Disney+online+st

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

畀面勳章

回覆:有無美國貨代購公司介紹? 想喺Disney online store買野

我朋友上次用Lola bid咗幅lego,但係個寄無人收貨,件貨打回頭,好在賣家好人,email我朋友,如果唔係都幾慘。

大宅

引用:Quote:原帖由+ha930+於+13-10-18+發表試下+

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

回覆:Carmenpucci 的帖子

我想買lego city 比亞仔但香港斗斗城太贵了,請問lola 係咪平一d?

大宅

回覆:kukukoo 的帖子

我想知佢地点計運費?同埋仲有咩費用會收?

子爵府

回覆:Carmenpucci 的帖子

請閂lola 全名有冇logistic ? l can find lola comestic and lola logistics

大宅

回覆:ha930 的帖子

How much for ex-rate & shipping fee? And any other charges?

男爵府

引用:請閂lola+全名有冇logistic+?+l+can+find+l

原帖由 kukukoo 於 13-10-19 發表
請閂lola 全名有冇logistic ? l can find lola comestic and lola logistics
有呀

男爵府

引用:How+much+for+ex-rate+&+shipping+fee?+And

原帖由 bbdodo71 於 13-10-19 發表
How much for ex-rate & shipping fee? And any other charges?
佢哋唔係代購,佢哋係集運公司,即你自己買貨先,送貨去佢哋美國倉,再運回HK,好似淘寶果d集運咁~

佢哋運費係$24一磅(美國去HK)

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+bbdodo71+於+13-10-19+發表Ho

原帖由 ha930 於 13-10-20 發表
佢哋唔係代購,佢哋係集運公司,即你自己買貨先,送貨去佢哋美國倉,再運回HK,好似淘寶果d集運咁~

佢哋運 ...
可靠嗎?

大宅

回覆:sonycattoro 的帖子

請pm我

男爵府

引用:Quote:原帖由+ha930+於+13-10-20+發表佢哋

原帖由 marcoli8 於 13-10-20 發表
可靠嗎?
我用過一次咋,覺得OK~

男爵府

24蚊係hkd or usd

大宅

Pls on, thx

大宅

Pls pm, thx