自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

仲講緊

男爵府

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:嘩…仲斟緊?

原帖由 Minor 於 13-10-23 發表
嘩…仲斟緊?
係lor

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

子爵府

荃灣悅來永旺12蚊店隔離間食pizza意粉店,大人每位12蚊,真係任你飲,小童8蚊,不可以
share,不過我地都偷雞,阿仔飲到1/3,我就攞出去,一路行一路飲晒,再添滿比阿仔飲過

大宅

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

面就人地畀,架就自己丟!哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

撒尼亞marten 發表於 13-10-23 17:26
荃灣悅來永旺12蚊店隔離間食pizza意粉店,大人每位12蚊,真係任你飲,小童8蚊,不可以
share,不過我地都偷雞,阿 ...
係咪撒尼亞?好多人等位架

子爵府

Minor 發表於 13-10-23 17:35
係咪撒尼亞?好多人等位架

係呀,D飯好細,27-29蚊,唔夠飽

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

marten 發表於 13-10-23 17:37
係呀,D飯好細,27-29蚊,唔夠飽
我次次去愉景果邊果間每次都至少等個半鐘,不過D野好平…一家4口$300飽曬

咁熊貓果間等位耐唔耐?

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Minor+於+13-10-23+發表嘩…

原帖由 Yubi.T 於 13-10-23 發表
係lor
斟完未呀,我就嚟有糖尿嘞

子爵府

Minor 發表於 13-10-23 17:42
我次次去愉景果邊果間每次都至少等個半鐘,不過D野好平…一家4口$300飽曬

咁熊貓果間等位耐唔耐? ...

星期六12點,3位,15分鐘,可能我地早去

珍珠宮

marten 發表於 13-10-23 17:47
星期六12點,3位,15分鐘,可能我地早去

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-10-23+發表係lo

原帖由 I9528 於 13-10-23 發表
斟完未呀,我就嚟有糖尿嘞
可能我已經有了

全力支持捐血行動~

珍珠宮

Yubi.T 發表於 13-10-23 17:25
係lor
斟到滿瀉啦…一地都係

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+I9528+於+13-10-23+發表斟完

原帖由 Yubi.T 於 13-10-23 發表
可能我已經有了
7仔都蝕晒,會唔會關門

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

http://www.youtube.com/watch?v=mBQEA8NaH4E&feature=youtube_gdata_player

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

仲係度

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-10-23+發表可能

原帖由 I9528 於 13-10-23 發表
7仔都蝕晒,會唔會關門
今日有無見過卡卡?

全力支持捐血行動~

大宅

百樣米養百樣人,每個人都來自唔同背境,唔同經歷,同一句標語,都可能會理解出唔同結果,有啲奇怪嘅理解結果亦不足為奇

其實重點係7仔已經喺當眼地方,適當字體大小,貼出整個優惠嘅內容

首頁

尾頁

跳至