自由講場

跳至

首頁
12345...26

尾頁

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:queenieltt+發表於+13-10-20+23:58+h

原帖由 tonytong090520 於 13-10-21 發表
我睇返7仔個web site知系自由配搭,但個名真系confuse,如果佢用“自由配”,或者“自由溝”,我覺得會好好 ...
自由斟,吾系自由任斟wor

用戶要求終止服務

tonytong090520 發表於 13-10-21 00:07
小學成日都同d同學仔都系7仔飲完再斟啦,都無人話過。(我相信好多人細個都試過) ...

自己覺得就覺得人地都係.

我發誓我無做過

sammitang113  Me too  發表於 13-10-21 16:56

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我理解係比任溝汽水一次,並唔係任你斟幾次囉!!

水晶宮

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

好笑

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

男爵府

mok239 發表於 13-10-21 00:09
自己覺得就覺得人地都係.

我都發誓無

大宅

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

不嬲都知係斟一次架啦

大宅

真係冇得斟多次咖喎!!!係俾你亂溝先叫自由斟咋嘛!

複式洋房

貓宅 發表於 13-10-20 23:59
我c6話以前係可以攞嗰隻杯任斟, 但係已經係好多年前, 而家已經無呢回事啦
我記得細個都可以,可能我太耐無係7仔買呢d嘢。:pppp:
其實錢銀事小,只係突然覺得好似有少少被誤導既感覺者~
係外國好多都係free to refill

bkfans  咁你咪去外國盡情REFILL囉, 係香港就不要撒野.  發表於 13-10-21 15:01
JunichiOkada  都死雞撐飯蓋既~~~  發表於 13-10-21 09:11

男爵府

咁人人買一杯汽水,一家十幾口不停斟,7仔咪執笠

子爵府

回覆:tonytong090520 的帖子

人地sit 埋比你啦。邊有任飲幾蚊🐥?仲話告人。唉!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

tonytong090520 發表於 13-10-21 00:07
小學成日都同d同學仔都系7仔飲完再斟啦,都無人話過。(我相信好多人細個都試過) ...
從來没有

missli419  我都無  發表於 13-10-23 00:18
Ar靜  我都未試過  發表於 13-10-21 04:53
tszyau2000  我都未試過!  發表於 13-10-21 00:18

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tonytong090520 發表於 13-10-20 23:53
我仲以為7仔既“自由斟”可以任斟,點知今日同囡囡隔一陣去斟多次,俾個7仔經理話唔得。
我問佢唔係唔係可 ...
不嬲都唔係無限次咁飲架wo

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:貓宅+發表於+13-10-20+23:59+我c6話

原帖由 tonytong090520 於 13-10-21 發表
我記得細個都可以,可能我太耐無係7仔買呢d嘢。
其實錢銀事小,只係突然覺得好似有少少被誤導既感覺 ...
其實你攪清楚未?
係你自己一廂情願諗多左,冇人誤導你呀~

水晶宮

熱血金章

引用:Quote:貓宅+發表於+13-10-20+23:59+我c6話

細個你係偷飲,人地唔拉你就偷笑啦,衰咗咪認囉,唔好再撐嘞。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

tonytong090520 發表於 13-10-21 00:13
係外國好多都係free to refill
你記錯M記朝早嘅咖啡奶茶??

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

呢個post好好笑 樓主重要繼續撐!btw,我真係無試過斟完再斟,小學好興飲,我地係自己溝幾款汽水!講真我一杯都飲唔晒,無需要再斟!如果一杯幾個人share又可以無限斟都幾抵

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

自由係指你可自行處理,不是多次

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tonytong090520 發表於 13-10-21 00:13
細個偷雞下嘛

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我仲以為7仔既“自由斟”可以任斟,點知今

原帖由 tonytong090520 於 13-10-20 發表
我仲以為7仔既“自由斟”可以任斟,點知今日同囡囡隔一陣去斟多次,俾個7仔經理話唔得。
我問佢唔係唔係可 ...
唉!
你自己咁覺得啫!真係貪心人又野蠻!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:+http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%87%AA%

原帖由 queenieltt 於 13-10-20 發表
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%87%AA%E7%94%B1%E6%96%9F
自由斟(Big Gulp)是一款便利商店7-Eleven的 ...
佢飲咁多糖做乜,一杯都爆quota 啦

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

首頁
12345...26

尾頁

跳至