跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB開始戒片未?

BB開始戒片未?

大宅

Re: BB開始戒片未?

開始啦!!
[url=makaching.no-ip.com]我係網頁新手,得閒黎睇0下我個小B豬![/url]

複式洋房

現在開始試!!!!

男爵府

我都諗住天 氣一熱返就戒片架

幸運星CHERRY BLOG

大宅

請分享戒片的過程 謝謝

Gradies 寫道:
現在開始試!!!!

子爵府

me too

kwaiyau12 寫道:
我都諗住天 氣一熱返就戒片架

男爵府

佢呢排連開大都唔出聲激c,平時都講架 :-( :-(
Momo111 寫道:
BB開始戒片未?
該用戶已被刪除

大宅

呢幾日剛開始。
第一日成日叫痾尿,但係唔係真的,次次都報假案無野出;最後賴左。咁咪話比佢聽唔係話痾尿就有尿尿家,而係有尿尿先話要痾尿。
第二日開始真係有尿尿就會叫,但唔可以等。
第三日可以叫完之後等一等,比少少時間你去攞盆盆or帶佢去到toilet
而家响屋企日頭可以唔同佢著片。

大宅

my girl only use diapers when sleeping or go shopping for some time la ! at the beginning, they will tell you when finish vv. don't scold or punish them. just ask them to tell you earlier. then when they say vv, you must rush to the toilet in 1 second.

now after my girl says vv, she still has time to dance to the toilet.

複式洋房

My girl toooo! But sometimes she wants to play and says wee-wee in the last minute. After I take off her panty, she wee-wee right away without sitting on the toilet. Luckily, this only happens for twice.

別墅

開始左啦!而家日頭係屋企都唔駛著片啦!
出街和訓覺先著

別墅

想問下你地點開始訓練BB戒片? 是不是同BB除左塊尿片等BB意識到癩尿,知道尿尿是點樣?

我個仔不肯坐POTTY (大大都是企住"OR"落尿片).表達能力又不好,我都不知道點樣同佢開始訓練戒片好.

男爵府

戒佐喇

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

本來親住天氣熱, 同囝囝戒片, 所以在屋企唔著片, 隔一陣就問佢, 痾唔痾'shu shu' , 佢梗係SAY NO, 重好忟, 好似我地好煩咁, 總於都係賴尿收場, 通常佢都唔咁郁, 有時大喊, 我都唔知點?

男爵府

BK Milk勳章

羊羊 寫道:
開始左啦!而家日頭係屋企都唔駛著片啦!
出街和訓覺先著

Me too!

子爵府

2018復活節勳章

係ah!!我個仔有時都會發爛渣,每次都係要氹佢,同佢講," 邦邦, or殊殊啦,or左殊殊有糖糖食/有汁汁飲.",因為佢勁為食,呢招一出,佢就多數好合作..不過有時佢掛住玩,就寧願頼....

男爵府

個0個BB介片都係咁0架,你親佢要無噓噓佢都係話無咁,咁你就唔好信佢喇,佢呃你0架 咁大人就要大概幾多個字去一次厠所,佢唔肯去你都要捉佢去,如果佢唔肯屙咁你就拍幾吓佢個PAT PAT記住唔好太重亦都唔好太輕哦,輕得滯佢無反應0架 :mrgreen: 咁樣做係想佢知道,你係提醒佢要快0的屙噓噓喇,仲有大人一定要有耐性就係等耐0的最好每次都等佢屙出黎,當然如果真係無咁埋下次囉~~仲有佢每次瀨佐尿你唔好即刻同佢換佐條片,等佢著幾分鐘先,當睇唔到,跟住够鐘就幫佢換褲仔,仲要話佢知瀨尿瀨0係條褲度係好唔舒服0架,就佢下次唔好瀨尿喇,要去厠所屙噓噓~~各位媽咪試吓有效0架
維尼熊pooh 寫道:
本來親住天氣熱, 同囝囝戒片, 所以在屋企唔著片, 隔一陣就問佢, 痾唔痾'shu shu' , 佢梗係SAY NO, 重好忟, 好似我地好煩咁, 總於都係賴尿收場, 通常佢都唔咁郁, 有時大喊, 我都唔知點?

男爵府

我仲未呀.....之前試過交佢落bb廁板..佢勁喊...成日要落番黎...
宜家我都係等佢番學...等學校幫佢介...

子爵府

2018復活節勳章

基本上已經介左啦 !係出街同訓覺保險先著住褲仔,不過都無嘜試過失手!!

下個月個仔要返N1,唔駛著片片啦,好野!!

原文章由 bongbongmum 於 07-6-4 14:53 發表
係ah!!我個仔有時都會發爛渣,每次都係要氹佢,同佢講," 邦邦, or殊殊啦,or左殊殊有糖糖食/有汁汁飲.",因為佢勁為食,呢招一出,佢就多數好合作..不過有時佢掛住玩,就寧願頼....

首頁

尾頁

跳至