跳至

首頁
34567...12

尾頁

男爵府

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部(Part 3)

BBAuYeung,

我唔生多個囉,
最主要原因係我c6話一個就夠喎. :tongue:

最衰金多寶又唔中,
又惠澤社群添!

[quote]
BBAuYeung 寫道:
JOJO :

生多個啦 !!!!好開心呀 !!!我身邊D朋友都有左 , 07年我個女好多朋友 ....做大家姐 , HEHE!!!!

別墅

倒立式拱橋點樣架?影d相畀我睇吖~
你亞囡冇事就放心lor~

rubytse 寫道:
BBAuYeung

bb第2日已經識得做倒立式拱橋應該無事喇
我個b 好百厭架

[quote]
rubytse :

女女好番未 .........
]

別墅

笑死我咩~

JoJo* 寫道:
rubytse,

好彩果陣冇開煤氣爐.
佢果陣見我濕晒之餘,
佢自己又濕左少少,
仲好開心咁笑到card card聲!
(老實講, 我當時都覺得好好笑!)

[quote]
rubytse 寫道:
JoJo*

hahahaha....睇完你呢個post 我忍唔住大笑 !!!!
咁 ~ 阿仔係咪開熱水呀 ?
]

別墅

BBAuYeung,

相信就係佢兩隻嘢,
我入去街市買餸,佢哋喺街市外面等我嘛,
哈哈哈~果個位好邪架,成日畀人

]

子爵府

bebe,

你收唔收到我sms呀?

子爵府

bebe女,

咪咁 lor :

咁你話有無事

子爵府

jojo,

咁細個.......真係好痛 !!

[quote]
JoJo* 寫道:
rubytse,

我細佬果陣大約小學二年班咁上下.

別墅

bebe女 :

妳個女太容易認 , 因為佢好多頭痛 , 真係好可愛
My name is Livia  :oops:

別墅

jojo :

其實生一個 , 佢會唔會悶.......脾氣方面係點 , 因為我c6都話生一個夠 ......... 我d朋友話生多個會好D ............

別墅

RUBYTSE :

女女幾大 , 好攪笑......

子爵府

BBAuYeung

阿女聽日就7個半月喇
佢成日都郁身郁勢, 連訓覺都係咁
朝朝早就訓到隻腳long上我心口起勢咁dum
我就俾佢dum醒晒 :tongue: :tongue:

RUBYTSE :

女女幾大 , 好攪笑......

別墅

rubytse

我個囝都經常有咁

別墅

rubytse, bebe女, BBAuYeung,

王國買賣通有套Baby Einstein賣HKD220,有22隻DVD,好

別墅

rubytse,

好犀利呀
我諗我亞囡有排先識做呢個動作,
佢都係早排先識自己坐隱少少同反身咋

[quote]
rubytse 寫道:
bebe女,

咪咁 lor :

咁你話有無事
]

別墅

BBAuYeung,

下次你再見到我哋嘅話,打個招呼好喎
唔駛我矇敝敝嘛

bebe女 :

妳個女太容易認 , 因為佢好多頭痛 , 真係好可愛
]

別墅

vswong,

多謝報料,為起$10隻都幾抵喎
不過我成日用住部電視,亞囡又周身郁唔多睇咁,
我諗等佢大個d先啱睇

係呢好耐冇見你囝囝lu~
係咪高咗又靚仔咗呢 :-P

[quote]
vswong 寫道:

王國買賣通有套Baby Einstein賣HKD220,有22隻DVD,好
]

子爵府

vswong, bebe女,

依家真係睇少陣都唔得呀
又鍾意半夜做番呢個動作黎訓覺
成日訓訓下覺伏係度訓, 塊面責住個枕頭
搞到我成晚要佢反幾次身

[quote]
vswong 寫道:
rubytse

我個囝都經常有咁

子爵府

vswong

上次見到樓下有counter 又係賣d bb睇 vcd 咁
不過見有套dvd 俾阿女仲睇緊未睇晒,
佢又幾 like wor ~ 咪諗住遲下再睇有無其他o岩 lor

套"Baby Einstein"...會教bb睇咩架? 可唔可以8黎聽下?

bebe,
上次俾你隻 vcd 有無俾阿女睇呀?
佢like 唔 like??

[quote]
vswong 寫道:

別墅

rubytse

click this link for the demo of contents

Baby Einstein

The whole set is now 23 DVDs.

The last time 有counter 又係賣d bb睇 vcd for BB is "Baby you can read", I am not interest in that as which not "layful" and the BBs are not cutie. That whole set needs HKD2599.

別墅

Yes, yes... he's much bigger, taller . He will with me this Easter Holiday, maybe we can tea tea that time.

bebe女 寫道:
vswong,

多謝報料,為起$10隻都幾抵喎
不過我成日用住部電視,亞囡又周身郁唔多睇咁,
我諗等佢大個d先啱睇

係呢好耐冇見你囝囝lu~
係咪高咗又靚仔咗呢 :-P

首頁
34567...12

尾頁

跳至