懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

[quote]
celeste88 寫道:
hihi~~
唔遲唔遲,
我地仲後生,
大把青春~~~
我就黎21歲喇~~~個仔5個月大~~~
住係鑽石山咋~~~ [quote]

celeste88,,

好驚ar~~
依家愈黎愈近預產期,,,
到時實痛死我喇~~
我依家個b 7個幾月,,o向harbour city返工
係在職大肚mama = = 苦命

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

[quote]
alleeckw 寫道:
我個時都好怕痛架..
不過去到就要生~
點都要生架啦~
你只希望個BB快D出世...
唔使你痛甘耐~^^

你去照個時..佢冇指俾你睇架咩~
我同佢地唔FD...
呵呵呵.....................
係超FD...
希望你都可以加入我地~ [quote]
yoed 寫道:
[quote]

alleeckw,,

有指到ar~
不過照個細先二十週
個醫生話兩隻腳中間"有d野"
不過我唔識睇,,都睇唔到...>m<

我都希望可以一齊fd底ar!! kaka~~
一齊去行下街街,,買下d抵野*v*

男爵府

畀面勳章

winmi 寫道:
hi~~~welcome呀, 我都係22歲呀, 女女5月就一歲啦..

winmi,,

你住邊區ar??
係唔係全職mama呀??

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

婷婷梗係用車仔啦~~~
fannyman07 寫道:
帶個細路出街好多野拎喎,自己又要買野,
甘你帶你個仔出街用咩帶定用車呀?

[quote]
出街唔一定要老公陪架嘛......
我成日都帶isaac自己出街架喇~~~

自己出多幾次之後,
就會嫌隻佬阻住哂架喇~~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
阿藍2006 寫道:
oh~~
聽日係last day,老公又要返工
諗緊自己一個出去好唔好??[quote]
係呀,
所以係要整就快~~
[/quote][/quote][/quote]

男爵府

畀面勳章

[quote]
邊到遲姐22之嘛,我今年23歲,
有兩個女,一個2歲一個6歲,
仲有個仔,6日大`!~!~[quote]

fannyman07.,,

*0* wa~ 23歲就有3個喇~!!!
超勁~!! 好幸福ar~~
你果然有聽特首話,,生3個 >v<

子爵府

其實fanny係想生4個~~
yoed 寫道:

fannyman07.,,

*0* wa~ 23歲就有3個喇~!!!
超勁~!! 好幸福ar~~
你果然有聽特首話,,生3個 >v<

子爵府

我地開咗part 8喇,
快d過去個邊啦~~~ :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

我個陣都好驚,
但係一入咗產房就乜都唔記得哂,
淨係成日諗住亞仔快d出世咁囉~~~

咁而家仲要返工又真係幾辛苦......
我個陣一有咗就冇做野到而家嚕~~ :mrgreen: :mrgreen:
yoed 寫道:
celeste88,,

好驚ar~~
依家愈黎愈近預產期,,,
到時實痛死我喇~~
我依家個b 7個幾月,,o向harbour city返工
係在職大肚mama = = 苦命

子爵府

梗係用車仔啦~~
我出街淨係要帶
"尿片,濕紙巾,babysling,同埋兩個胸"囉
好輕型架咋~~ :mrgreen: :mrgreen:
帶個細路出街好多野拎喎,自己又要買野,
甘你帶你個仔出街用咩帶定用車呀?

子爵府

算啦,
都放棄咗......
你感受唔到做奶媽既心情~~~
so sweet~~~

如果我生多個一定會餵返人奶~~
而且真係好方便~~~
無得換啦我估,我d單都掉左,
遲下得閒放上yahoo拍賣or睇下bk有無媽咪要囉~!
本來我真係好想餵架,
但又怕要癡住我,又怕要個零鐘要餵,
我又未介煙 都係餵奶粉啦

伯爵府

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=954618&forum=23&127
<~~~大家去lee度.....part8....

首頁

尾頁

跳至