懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

wingnn 寫道:
甘早online呀

返工嘛~~不過我未開始做我要做o既野~

男爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

alleeckw 寫道:
BABY~
好難搵咩~ [quote]
MrsTing 寫道:
終於搵番個topic喇~~記得我嗎? :-(
[/quote]

個個topic都好似廿幾歲, 搵左好耐都搵唔到

子爵府

可能佢真係轉咗死性之後你就唔like佢嚕......
因為[size=large]男人唔壞,allee唔愛嘛~~
甘如果有樣野真係可以令佢轉.....我幾貴都buy~

子爵府

我今年21喇...... :-( :-(
我再唔係姐姐喇......出到街d小朋友叫我[size=large]姨姨囉......
激死我......

我個b而家4個月多d,叫isaac呀~~~
wingnn 寫道:
我23啦~~
我個b... :mrgreen: :mrgreen: 而家先2個月咋

子爵府

yeah yeah~~
same here~~~

不過我地都係唔好咁揚,
再講會有人羨慕死架~~~
低調d......低調d~~~
wingnn 寫道:
我都唔知點會食得到架~~
同你一樣羅...佢一識我,已經落入我嘅魔掌~~~
我都系唔知佢諗咩架~~
有時嘈...最終投降個個都系佢既

子爵府

oh~~唔記得咗你嚕~~~乜水呀!!!

講笑咋~~~
mrs ting ting喎,
點會唔記得呢~~~

因為我都係mrs ting ting嘛~~
MrsTing 寫道:
終於搵番個topic喇~~記得我嗎? :-(

子爵府

isaac個陣都係咁,
完全一樣......

不過你放心啦,
過多一排佢會自己調返轉d時間架喇~~
wingnn 寫道:
:-( :-( :-( 我個囡而定晚晚當夜更看更呀...
前排夜晚點都唔訓,日頭c 黎訓....無哂符
而家就要抱住先訓~~~一放返床仔就即醒

子爵府

我個仔個陣又係咁......
整極都係唔醒~~~
所以我就開始恨下心腸,
我個仔而家都不知幾"曳"呀~~
wingnn 寫道:
我有同傾計架~~你唔同佢傾...佢會call你架
同佢玩竟so你一陣...
日頭點整佢都唔醒,有時見佢夜晚無咩點訓,
我又唔忍心整醒佢由佢訓

[quote]
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
:-( :-( :-( 我個囡而定晚晚當夜更看更呀...
前排夜晚點都唔訓,日頭c 黎訓....無哂符
而家就要抱住先訓~~~一放返床仔就即醒

我諗哩度最

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係要小心d呀~~~
希望快d好返啦
好番d啦~
不過仲有咳咳呀 [quote]
阿藍2006 寫道:
囡囡仲咩唔舒服呀???[quote]
囡囡唔舒服.我好擔心~
又咳又嘔~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[/quote][/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

:-( :-( :-(
甘你甘心...冇辦法...
我都係架~ [quote]
阿藍2006 寫道:
佢老公一定係好錫佢
邊似我地d老公當我地係阿四呀~~
真係令人羨慕~~
[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我仔仔5個月啦~~[quote]
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
你地個b幾大呀??

大宅

HIHI~~
GOOD AFTERNOON!

我前晚又嘔=_=尋日朝就屙..
好驚真係有,所以今晚CHECK..HA:P..

呀仔就尋晚開始咳-O-"
同肥妹1樣呢:P
我只係比左保嬰丹佢食咋~~睇埋今晚點先睇下同唔同佢去睇E生~~
可惡呀!!憎死bk!!!!

大宅

我又唔想追POST了..

我呢2日對眼好痛-_-””都唔知點解V_V””

WINGNN,我之前都有同你講野架︿︿記得嗎?
83MAMA∼∼︿︿
我好似有你MSN,不過已經唔記得邊個打邊個了VV”””
你BB張想好靚,好得意呀

大宅

你唔係餵人奶架咩?
餵人奶唔係可以避孕咩?
可能近期天氣唔多好,個個b都病甘既
viola_siuba 寫道:
HIHI~~
GOOD AFTERNOON!

我前晚又嘔=_=尋日朝就屙..
好驚真係有,所以今晚CHECK..HA:P..

呀仔就尋晚開始咳-O-"
同肥妹1樣呢:P
我只係比左保嬰丹佢食咋~~睇埋今晚點先睇下同唔同佢去睇E生~~

大宅

我都唔想追post,唔知係咪就黎生得,
lee排好累,街都唔想出呀,連電腦都懶得開甘滯
viola_siuba 寫道:
我又唔想追POST了..

我呢2日對眼好痛-_-””都唔知點解V_V””

WINGNN,我之前都有同你講野架︿︿記得嗎?
83MAMA∼∼︿︿
我好似有你MSN,不過已經唔記得邊個打邊個了VV”””
你BB張想好靚,好得意呀

大宅

我23歲,大女5歲二女2歲,
到今個月26號就係細仔預產期喇~!
wingnn 寫道:
你地個b幾大呀??

大宅

真係好累呀,今朝訓到11點,
依家又好眼訓呀 :-( :-( :-(

大宅

又玩熊仔餅

成日有得睇無得食真係好難笑得出架

唉,E家做人亞媽,1見到自己個B有咩E郁就好心痛好緊張=O=

唔知我呀媽湊我個時係咪咁架呢 我從來都唔見佢好緊張咁樣既

MUM MUM <---食物也~~
佢好慘甘呀~
我尋日同佢玩..
佢一下都冇笑過~
不過佢又叫我做媽媽了~
個時我同細佬傾梗電話...
佢一路看住我...唔出聲甘~
突然間佢叫左幾聲mum....
我媽咪都話好清楚...
之後我影叫佢再叫..等我take video..
佢都唔叫....掛住玩熊仔餅~
不過見佢病好心痛~ :-(

大宅

訓到11點都仲好累?你尋晚做咩黎呀

定係因為同個仔搏鬥呢 佢精力過盛踢到你訓得唔好

呀~~時間係咁過,你個仔好快出黎><好緊張呀~!!!!!!!!!!!!

你開個抽濕可能會無咁累WOR~
濕氣重會好SLEEPY架~
fannyman07 寫道:
真係好累呀,今朝訓到11點,
依家又好眼訓呀 :-( :-( :-(

大宅

165磅<---好輕!!!OK?!

fannyman07 寫道:
尋日去廣華做產前檢查,,,
我有165磅呀 :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至