懷孕前後

跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

甘今次又係唔係黎三個月呀?
你上次有無睇E生呀大小姐???? [quote]
alleeckw 寫道:
依家黎梗第2次~
之前個次黎足3個月~ :-( [quote]
celeste88 寫道:
我仲未m到喎~~~

係喎~~~
話時話,
allee你d m完

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

無錯有時d野整定既,
順其自然啦,
萬般皆是命,半點不由人~!
d男人係like仔多~
不過我自己like囡多d~
今次生唔到係仔~
下次囉~
甘有好多人想生囡..點知都生仔啦~
好似我大伯甘..
生3個都係仔...不知幾恨囡~[quote]
wingnn 寫道:
我隻佬恨仔呀....
佢有2個fd都系同我地住同一屋苑,佢地2個都生左個仔
so...

[quote]
你就好啦~~
你隻佬想你生多個......
我都好想生多個架,
不過隻佬唔想囉...... :-( :-( :-( [quote]
wingnn 寫道:
3個啦~~
我c6叫我生多個...仲考慮緊
不過ar囡而家先2個月....

你地仲會唔會生多個呀???

[quote]
我23歲,大女5歲二女2歲,
到今個月26號就係細仔預產期喇~!
[/quote][/quote][/quote][/quote]

大宅

痾屎呢甘?haha [quote]
係囉~
點會放心架~
我媽咪去個toilet都揹住我個囡~ [quote]

大宅

嘩,,,,咩事呀,情書呀? :tongue: :tongue:
肥凝,

你快d好返啦,
如果唔係就擔心死allee姨姨架喇~~~
你好返哂之後,
我地再一齊出黎玩過呀,
個陣我錫你一啖獎勵你呀~~~

關心肥凝的isaac上[quote]
我甘大隻...唔會甘易病病既~
唉...
個囡仲未好~
仲有nose水tim...
又嘔左好多次奶奶 :-( [quote]
wingnn 寫道:
近排天氣反常甘,又凍又熱
小心b囡&你身體喔
[quote]
[/quote]

大宅

下個禮拜三,四都係21,22號咋喎,
總之過左21號生就得,最好21號果日生添
我就覺得會下個禮拜三四喇~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
fanny~
我仲以為你生得tim~
我估聽日生~
clara估星期一~
呵呵~
[/quote]

大宅

唔敢唔敢
玩野呀~~~ [quote]
fannyman07 寫道:
hihi
[quote]
你唔蒲下頭我地會以為你去咗生仔架......
每日上黎say個hi都好呀!!!
[/quote]

大宅

我讀書果時都無學過lee句野,
唔記得邊個教我架喇,
but真係幾岩喎
突然間係到拋書包......
好文采呀~~ [quote]
無錯有時d野整定既,
順其自然啦,
萬般皆是命,半點不由人~!
[/quote]

大宅

甘就要過外父果關喎~!
哈哈~~~
係呀,我個仔係時候溝女喇~~~ [quote]
嘩,,,,咩事呀,情書呀? :tongue: :tongue: [quote]
肥凝,

你快d好返啦,
如果唔係就擔心死allee姨姨架喇~~~
你好返哂之後,
我地再一齊出黎玩過呀,
個陣我錫你一啖獎勵你呀~~~

關心肥凝的isaac上
[/quote][/quote]

大宅

因為我老公21號生日囉,
唔知有無甘既機會同一日呢
點解呢~~ [quote]
下個禮拜三,四都係21,22號咋喎,
總之過左21號生就得,最好21號果日生添 [quote]
我就覺得會下個禮拜三四喇~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
fanny~
我仲以為你生得tim~
我估聽日生~
clara估星期一~
呵呵~
[/quote][/quote][/quote]

大宅

今日我9點起身都未訓過晏覺,
好勁呀覺得自己haha
我今日同個大女出左去行街,
買左好多野勁累,仲想即刻買d褲呀衫呀,
唔知以為自己已經生左甘hahaha
我要去痾屎,今晚再傾過啦~!

大宅

你咪忘記凝凝個老豆係大男人喎
而家d外父好nice架,
唔似d 62咁黑人憎~~~ [quote]
甘就要過外父果關喎~!
[quote]
哈哈~~~
係呀,我個仔係時候溝女喇~~~

大宅

不過邊有甘好彩又甘岩係同一日

大宅

but衫淨係買左一件咋,
因為唔知生完幾時先可以著到,
鞋就買左三對haha
viola_siuba 寫道:
買衫~~~~~~~~~~!!

好爽者你~~~ [quote]
今日我9點起身都未訓過晏覺,
好勁呀覺得自己haha
我今日同個大女出左去行街,
買左好多野勁累,仲想即刻買d褲呀衫呀,
唔知以為自己已經生左甘hahaha
我要去痾屎,今晚再傾過啦~!
[/quote]

大宅

wow~~~~
爭女呀,,,,
viola_siuba 寫道:
肥凝響我個仔未出世時已經被我個仔溝緊架喇bor~
細佬仔issac你做咩差隻腳埋黎呀

[quote]
哈哈~~~
係呀,我個仔係時候溝女喇~~~
[/quote]

大宅

可能到時你中左六合彩呢,
好多野都話唔埋既haha,
唔好低估自己呀~!~!
venusbaby 寫道:
嘩~好堅~
我21歲~個仔個幾月咋~想生但想玩陣先..
同儲下$$~生左第2個就唔會有$$嫁喇~

[quote]

[quote]
我23歲,大女5歲二女2歲,
到今個月26號就係細仔預產期喇~!
[/quote][/quote][/quote]

大宅

無科學根據既野我唔會信,
而且在我身上都証實黎個說法係流既`!
阿藍2006 寫道:
我老公叫我生多2個tim呀
佢話湊夠一枱麻雀呀~~~
我就想生囡囡啦,但係我62,99知道我生囡,唔知會點啦~~~

老人家話睇返而家bb個樣似男定似女就知下一個生男士生女,你地會唔會信呀???[quote]
venusbaby 寫道:
我都好恨女女~買衫好玩好多~
同埋我係好大女人..like女仔~可能由細到大
屋企d男人係廢既~!

老公叫我生多2個~
考慮下先啦~哈哈..

[quote]
我隻佬都恨仔呀,
但係我恨囡恨到發燒呢!!!
所以我好想生多個,
博下係咪囡囉!!! [quote]
[/quote][/quote][/quote][/quote]

大宅

我細女出世果時真係好似朱古力色架,
可能我黎個仔都會好黑,因為我無飲鮮奶~!
點知生左個古古力~~~ [quote]
我大女出世好白,依家都好白,
我二女出世好黑,但依家白番仲白過家姐,
唔知細仔出世點呢 [quote]

大宅

甘你咪好爽
大過watson's水樽....死未~ [quote]
家下即係話你老公有條大何B仔啦~!
介唔介意話我知有幾大呀haha [quote]

大宅

唔知呀,總之21號or之後出世就得,
hehe 應該唔會遲掛~!~!
甘你自己覺得呢~ [quote]
邊有甘快呀聽日同星期一,
仲有9日先26號,而且lee個係超聲波預產期,
我覺得m計果個預產期會準d,但都唔差得遠,
都係多3日咋,29號haha我都未"汁"走佬袋,
but我身邊所有人都話我會早過預產期生~!~![quote]
fanny~
我仲以為你生得tim~
我估聽日生~
clara估星期一~
呵呵~

大宅

係咪架?我第一次打都無黎甘耐,
你食藥好

首頁
12345...15

尾頁

跳至