懷孕前後

跳至

首頁
12345...30

尾頁

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

我隻佬都恨仔呀,
但係我恨囡恨到發燒呢!!!
所以我好想生多個,
博下係咪囡囉!!!
wingnn 寫道:
我隻佬恨仔呀....
佢有2個fd都系同我地住同一屋苑,佢地2個都生左個仔
so...

[quote]
celeste88 寫道:
你就好啦~~
你隻佬想你生多個......
我都好想生多個架,
不過隻佬唔想囉...... :-( :-( :-( [quote]
wingnn 寫道:
3個啦~~
我c6叫我生多個...仲考慮緊
不過ar囡而家先2個月....

你地仲會唔會生多個呀???

[quote]
我23歲,大女5歲二女2歲,
到今個月26號就係細仔預產期喇~!
[/quote][/quote][/quote]

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

係allee小姐既傑作~~~
wingnn 寫道:
<---扮囡

子爵府

如果我想生多個,
第一樣野就係講掂我隻佬先!!!

但係其實都可以再有意外既....
wingnn 寫道:
你隻佬恨到囝,唔使追呀
我都恨囡恨到發燒,比我恨到
希望追到個仔啦~甘就安心收工

[quote]
我隻佬都恨仔呀,
但係我恨囡恨到發燒呢!!!
所以我好想生多個,
博下係咪囡囉!!! [quote]
[/quote]

子爵府

allee話佢似人妖~~~
wingnn 寫道:
卡哇而 :lol: :lol: :lol:

[quote]
係allee小姐既傑作~~~ [quote]
wingnn 寫道:
<---扮囡
[/quote][/quote]

子爵府

cake左佢一cake<===呢個果然係淑女行為呀下!!!
wingnn 寫道:
我想即時 佢架...不過我系淑女 唔同佢計較!!!
之不過系出lift個時cake左佢一cake

子爵府

而家咪可以着3點式囉~~
我都想幫isaac買返件黎試下添~~~
wingnn 寫道:
人妖甘大鑊
陀住個時e生話有陰影~似仔,
因為我恨囡,我都有諗過同佢著囡仔衫個d架,不過比隻佬話我跳大制
我仲好想同佢普3點色 :lol: :lol:

子爵府

有牛角個個咪clala個囡囉,
另外個個肥妹就梗係allee個囡啦~~~
兩個都係重量級黎架~~~
wingnn 寫道:
我睇左你d相呀...
b陣好弘偉呀...
有2個b囡都好大隻呀...

子爵府

冇記錯clala個個16磅,
allee個個應該20磅架喇~~~
wingnn 寫道:
真系有返甘上下呀~~
唔知幾重呢!!!
我囡今日去打針~磅過.有10點幾磅
我而家已經覺得有d贅手啦~~~

[quote]
兩個都係重量級黎架~~~ [quote]
wingnn 寫道:
我睇左你d相呀...
b陣好弘偉呀...

子爵府

但係佢個囡5個月,
你個囡先係2個月,
邊有得比架.....

好似係s-26呀~~
如果冇記錯既話......
wingnn 寫道:
allee個個系我囡既x2呀
唔知食咩奶粉呢

[quote]
冇記錯clala個個16磅,
allee個個應該20磅架喇~~~ [quote]
wingnn 寫道:
真系有返甘上下呀~~
唔知幾重呢!!!
我囡今日去打針~磅過.有10點幾磅
我而家已經覺得有d贅手啦~~~

[quote]
兩個都係重量級黎架~~~ [quote]
wingnn 寫道:
我睇左你d相呀...
b陣好弘偉呀...
[/quote][/quote][/quote] [/quote]

子爵府

子爵府

唉......
尋日我都睇咗呢單新聞......
真係心都"up"埋......

仲有另外一單,
係講一個26日大既bb比佢老豆跌咗落地下......
好慘...... :-( :-(
venusbaby 寫道:
今日睇新聞..有個7個月既BB反身反唔返返黎..
俾個枕頭焗到命危呀..亞媽落一落街買野..
個奶奶0係度..但都咁呀..好驚呀∼

我99又係好大安止意...今日返左去..剛剛落左街
佢地2隻死野..我亞B係咁喊佢地都唔理..PK
仲話BB 8月要俾佢湊喇..好驚驚 :-(

子爵府

係囉,
我一定唔會將isaac擺低比我奶奶......
就算我落街買個m記食我都會同埋isaac落街架~~~
我絕對唔會擺低比6299湊架...... :tongue: :tongue:
超級黑人憎!!!!
wingnn 寫道:
你99掉底ar b自己一個落左街呀??
佢甘英勇又甘放心既

[quote]
clala 寫道:
[quote]
venusbaby 寫道:
今日睇新聞..有個7個月既BB反身反唔返返黎..
俾個枕頭焗到命危呀..亞媽落一落街買野..
個奶奶0係度..但都咁呀..好驚呀∼

我99又係好大安止意...今日返左去..剛剛落左街
佢地2隻死野..我亞B係咁喊佢地都唔理..PK
仲話BB 8月要俾佢湊喇..好驚驚 :-(

唉...真係可憐....
不過其實我好想知哩個b個枕頭係咪好大個..
我唔明點解佢反左身塊面會o係枕頭度.....

哇...你奶奶做咩唔理個孫架........[/quote] [/quote]

子爵府

肥凝,

你快d好返啦,
如果唔係就擔心死allee姨姨架喇~~~
你好返哂之後,
我地再一齊出黎玩過呀,
個陣我錫你一啖獎勵你呀~~~

關心肥凝的isaac上
alleeckw 寫道:
我甘大隻...唔會甘易病病既~
唉...
個囡仲未好~
仲有nose水tim...
又嘔左好多次奶奶 :-( [quote]
wingnn 寫道:
近排天氣反常甘,又凍又熱
小心b囡&你身體喔
[quote]

子爵府

我今朝一起身啫,
就4頁喇......
多得allee小姐囉~~~
作死呀~
尋日冇玩姐~
定陣要追6pages~

子爵府

咁咪要改囉~~~
要叫做"[size=large]啫啫唔大,allee唔愛"囉~~~
[quote]
又寸我~~~~
你地蝦我既~~~ :-( :-( :-(
我鐘意大何b仔...
甘佢點change條野都唔change架ma....
哈哈哈哈哈哈哈~~~
我win左呀~~~ [quote]
可能佢真係轉

子爵府

我就覺得會下個禮拜三四喇~~ :mrgreen: :mrgreen:
fanny~
我仲以為你生得tim~
我估聽日生~
clara估星期一~
呵呵~

子爵府

我而家都玩緊明星三缺一呀~~
我見血時仲玩梗明星三缺一..... [quote]
viola_siuba 寫道:
好懷念就生個時既日子~~

生完就有得玩架喇

BB你要乖啊 ~

我仲記得當日出門口之前我要出埋POST話我見紅先行人
咁又半年了~

子爵府

我個陣都驗咗3次~~~ [quote]
我個時唔知準唔準..我驗幾次tim~
[quote]
乜唔係朝早第一篤尿最準咩~~~
點解今晚先驗~~~ ?-( ?-(

我仲未敢保嬰丹isaac食,
因為始終都係唔知d乜

子爵府

咁又係~~
真係幾似......
唔好講笑
你自己都覺得佢似啦~
[quote]
allee話佢似人妖~~~ [quote]

子爵府

好呀,
着3點式,
戴飯髮,
一定靚到暈~~~
[quote]
我有呀~
下次我借俾issac試下著呀~
我又take photo..........[quote]
而家咪可以

首頁