懷孕前後

跳至

首頁
12345...43

尾頁

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

話發燒....咳....仲有個肚有wind喎~
fannyman07 寫道:
下...你個女咩事呀???
嘔又咳...有無睇E生呀?[quote]
alleeckw 寫道:
囡囡唔舒服.我好擔心~
又咳又嘔~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[/quote]

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

甘如果有樣野真係可以令佢轉.....我幾貴都buy~
haha可能有日佢隻佬食錯野會轉性呢haha
[quote]
celeste88 寫道:
點會係發夢呢~~~
allee連發夢都應該比隻佬食住啦~~
想食住隻佬~~
下世啦~~~ [quote]
viola_siuba 寫道:
hahahhaaa...allee
呢個topic改得好!!!
不過,發夢呢~~
[/quote][/quote]

伯爵府

我個時差唔多生都重過你啦~
尋日去廣華做產前檢查,,,
我有165磅呀 :-( :-( :-(

伯爵府

我個囡之前都係甘...不過好快就轉番...依家佢11點都頂唔住...
佢下午同佢玩呀ma....
下...2個月...
但係睇張相...好似好大個甘~ [quote]
wingnn 寫道:
我23啦~~
我個b... :mrgreen: :mrgreen: 而家先2個月咋

[quote]

伯爵府

難道你係個靚女..... [quote]
wingnn 寫道:
我都唔知點會食得到架~~
同你一樣羅...佢一識我,已經落入我

伯爵府

甘你甘心...冇辦法...
我都係架~
阿藍2006 寫道:
佢老公一定係好錫佢
邊似我地d老公當我地係阿四呀~~
真係令人羨慕~~

伯爵府

好番d啦~
不過仲有咳咳呀
阿藍2006 寫道:
囡囡仲咩唔舒服呀???[quote]
囡囡唔舒服.我好擔心~
又咳又嘔~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[/quote]

伯爵府

BABY~
好難搵咩~
MrsTing 寫道:
終於搵番個topic喇~~記得我嗎? :-(

伯爵府

我個囡5個幾月...
wingnn 寫道:
你地個b幾大呀??

伯爵府

你就好啦~
我隻佬唔知係唔係我前世仇人~ [quote]
wingnn 寫道:
系就好羅~~可惜唔系
我c6成日都會話唔知系唔系前世欠左我...
所以甘錫我

[quote]

伯爵府

佢bb出世幾磅呀~
我個囡都係呀~
可能佢肥肥...人地以為佢好大個~
哈哈~
大個d好係好事~ [quote]
wingnn 寫道:
系呀~~佢一d都唔似得2個月大,
有時系街d人多咀問句,都會話有無3 / 4個月呀??(個時先得1個月)

[quote]

伯爵府

我甘大隻...唔會甘易病病既~
唉...
個囡仲未好~
仲有nose水tim...
又嘔左好多次奶奶 :-( [quote]
wingnn 寫道:
近排天氣反常甘,又凍又熱
小心b囡&你身體喔
[quote]

伯爵府

作死呀~
尋日冇玩姐~
定陣要追6pages~

伯爵府

甘我同我隻佬都白架ma~
生左個黑..出黎...
隻佬會唔會唔認頭~
可能我個囡成日唔出街掛...
好唔like有太陽光的~~
may be你個囡大d會白白呢... [quote]
wingnn 寫道:
你囡好白淨呀~~好得意呀!!!
我個囡黑黑地~~我成日都覺得系因為佢照左1個星期燈,所以甘
[quote]

伯爵府

梗係啦~
你個囡sit係度都訓得著~
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
:-( :-( :-( 我個囡而定晚晚當夜更看更呀...
前排夜晚點都唔訓,日頭c 黎訓....無哂符
而家就要抱住先訓~~~一放返床仔就即醒

我諗哩度最

伯爵府

係囉~
我個囡冇hair....
我都好想佢有
wingnn 寫道:
你b囡好多頭髮呀~~~
甘早既??

[quote]
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
你地個b幾大呀??

我個女4個月多d喇~~ [/quote][/quote]

伯爵府

冇辦法架啦~
你要俾佢習慣下早上係玩唔係訓~[quote]
wingnn 寫道:
我有同傾計架~~你唔同佢傾...佢會call你架
同佢玩竟so你一陣...
日頭點整佢都唔醒,有時見佢夜晚無咩點訓,
我又唔忍心整醒佢由佢訓

[quote]

伯爵府

你估我地唔梗做咩~
我地要番工架..
我同clara一齊番的~呵呵~
wingnn 寫道:
甘早online呀
[quote]
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
你b囡好多頭髮呀~~~
甘早既??

你個女都唔少丫~~
乜野咁早?? [/quote][/quote]

伯爵府

你偷懶...我話俾校長知~
clala 寫道:
[quote]
wingnn 寫道:
甘早online呀

返工嘛~~不過我未開始做我要做o既野~ [/quote]

伯爵府

甘你save條link啦~
唔係到時搵唔到我地~
你又掛住我地呀~
MrsTing 寫道:
[quote]
BABY~
好難搵咩~ [quote]
MrsTing 寫道:
終於搵番個topic喇~~記得我嗎? :-(
[/quote]

個個topic都好似廿幾歲, 搵左好耐都搵唔到 [/quote]

首頁
12345...43

尾頁

跳至