懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 請分享baby plus的效果!!!

其實係呀,信的咪(用/食/做),唔信的就唔需要跟﹗
因為實在有太多太多無科學根據的野(特別係我地中國的傳統智慧),不過就算有科學根據,都係要睇機會率的問題。

靚靚心情,夫妻之間的愛始終都係最重要﹗

大宅

我今日打電話去問,原來現在己經沒有了租機服務了。

複式洋房

今日我買左啦, $1680,
佢話有一年保養,
第日唔用可以拎番去 換番 $800 COUPON
比小朋友上 COURSE 用,

其實上去睇到部機, 操作同 FUNCTION 都比想像中簡單,
所謂不同的聲音都只係不同速度的 BOB BOB 聲,
不過, 我覺得當買一個希望啦,
假設我生兩個, 部機可以用兩次, 個 COST 都唔係好高,
所以都試下啦

別墅

Tabobo 寫道:
今日我買左啦, $1680,
佢話有一年保養,
第日唔用可以拎番去 換番 $800 COUPON
比小朋友上 COURSE 用,

其實上去睇到部機, 操作同 FUNCTION 都比想像中簡單,
所謂不同的聲音都只係不同速度的 BOB BOB 聲,
不過, 我覺得當買一個希望啦,
假設我生兩個, 部機可以用兩次, 個 COST 都唔係好高,
所以都試下啦

我的想法同你完全一樣,仲有睇下會唔會益倒自己的friend!

大宅

Babyplus 對我個b都係 唔見效!!!

我都好準時用, 出夜街都帶埋, 但係佢出世後都係成日喊, 尤其夜晚...

初頭我朝早用,嘈住我老公訓,被佢衣衣哦哦, 我仲大大聲問佢, 想依家聽lee d bob bob 聲, 抑或第時bb晚晚"口既" 喊聲. 佢當時無聲出. 點知...始終都係要捱bb 夜晚喊聲.

Good luck la.

ah-ta 寫道:
我都由18W用到生, 仲要用得好準時...

不過BB出左世個半月都一樣飲夜奶...夜晚唔瞓喊....就算俾他聽番BABY PLUS架機都係咁.....

唔知係唔係我BB特別, 所以無咩效呢...

別墅

都開始左用..............希望............
我老公都成日話我傻,用埋d咁既野

大宅

熱血金章 BK Milk勳章

原文章由 uns 於 07-3-15 17:35 發表
我依家用緊部機,現在是22週,之前有人介紹過,用後感如下 :

由 18週開始, 每天掛係個肚度聽 2hours, 早 1hour, 晚 1hour. 我通常一起身就聽, 再刷牙洗面, 之後出門口就除, 其他我朝早無聽足一個鐘既, 唔夠時間, 不過 ...

嘩, 好利害! 咁快戎咗夜奶!!! 我已經訂咗一部.

別墅

我最遲過多10幾日就會知道效果啦~~到時再分享下。

大宅

我個部機係由朋友係canada買來送給我,由於我得一個b,無得比較,但我發我bb比同期朋友出世的bb比較少哭鬧扭計,5w大已不用吃夜奶,由6w起,已好喜歡同人玩耍同成日講bb話。晚上亦訓得好好。

如果係USA OR CAD買會平D。可上WEBSITE看看

大宅

我BB上個月出左世了, 由18WK 開始用BABY PLUS, 我唔洗返工, 每日早晚都好準時就開機, SO FAR BB 食同瞓既時間都好規律, 出世至今都未試過無原因地哭鬧, 我同老公由佢出世開始, 每晚都有5HR左右既睡眠時間, 我已經好滿足了, BB 而家5星期大, 仲未戎夜奶, 不過由昨晚開始, 食完12:00個餐, 就到今朝5:30先再叫....希望佢好快戎到夜奶啦^_^

首頁

尾頁

跳至