嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇媽媽幫BB存臍帶血?

有冇媽媽幫BB存臍帶血?如有,你楝邊間?
謝謝

大宅

Re: 有冇媽媽幫BB存臍帶血?

I did chice cryolife, if u also want to collect from this company I can give u my member number so u will got $500 discount, if u need please PM la!

大宅

kkbaby
我都想幫BB存臍帶血,可否pm給我,謝謝!

大宅

I joined Health baby!

禁止訪問

大宅

Cordlife.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

請問收費是怎樣的?
有否資料可EMAIL / PM給我呢?

我的EMAIL: [email protected]
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

禁止訪問

大宅

[quote]
manstap 寫道:
我會 join Cordlife,如果您哋睇吓美國 site 比較各地 cord blood bank,香港 cordlife 係最好!

http://www.parentsguidecordblood.com/content/usa/banklists/listasia.shtml?navid=15#asia

香港 3 間 cord blood bank 只有 cordlife 拿了 AABB accreditation,其餘倆間只係 "comply with the standards of the American Association of Blood Banks (AABB), but they are not on the AABB list of accredited banks. " 即係合格但未有membership。

而我就 一定唔會揀 HealthBaby
,因為 台灣 陳水扁 係佢哋大股東之一,我唔想我啲 cordblood 有機會比佢哋d 人 用左都唔知,賠少少錢話意外無左!佢d 人乜都咁做
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

[quote]
manstap 寫道:
我會 join Cordlife,如果您哋睇吓美國 site 比較各地 cord blood bank,香港 cordlife 係最好!

http://www.parentsguidecordblood.com/content/usa/banklists/listasia.shtml?navid=15#asia

香港 3 間 cord blood bank 只有 cordlife 拿了 AABB accreditation,其餘倆間只係 "comply with the standards of the American Association of Blood Banks (AABB), but they are not on the AABB list of accredited banks. " 即係合格但未有membership。

而我就 一定唔會揀 HealthBaby
,因為 台灣 陳水扁 係佢哋大股東之一,我唔想我啲 cordblood 有機會比佢哋d 人 用左都唔知,賠少少錢話意外無左!佢d 人乜都咁做

洋房

kkbaby:
我都想幫BB存臍帶血,可pm給我嗎,Thankss~!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

cryolife

禁止訪問

大宅

我都考慮緊JOIN 邊間, HEALTHBABY 好似個LAB 在科學園同埋有MAMA 推介話唔錯, 請大家比多D意見參考, THANKS!

別墅

honeybbb 寫道:
我都考慮緊JOIN 邊間, HEALTHBABY 好似個LAB 在科學園同埋有MAMA 推介話唔錯, 請大家比多D意見參考, THANKS!

我都join 左 HealthBaby la, 最主要是他們處理臍血時 是用 自動化的. 好像安全d, 其實他們也歡迎有興趣的準父母到他們的Lab 參觀.

還有 Referral 有優惠!!

複式洋房

Me too....

大宅

billiewingb

plesase check PM

大宅

請問referral 有咩優惠?
greatli 寫道:
[quote]
honeybbb 寫道:

我都join 左 HealthBaby la, 最主要是他們處理臍血時 是用 自動化的. 好像安全d, 其實他們也歡迎有興趣的準父母到他們的Lab 參觀.

還有 Referral 有優惠!!

[/quote]

禁止訪問

男爵府

我join咗生寶, 因為儀器設備先進d.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

首頁

尾頁

跳至