烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:下左啖氣味?我等緊你既開爐布膠!

原帖由 alfreday 於 13-10-24 發表
下左啖氣味?我等緊你既開爐布膠!
今晚出乖去易van呀,明天試

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+fungwongphie+的帖子唔好咁嬲先,因為

原帖由 yipkarman 於 13-10-24 發表
回覆 fungwongphie 的帖子

唔好咁嬲先,因為我有朋友做跟車,佢哋話送貨還送貨,而裝機有師父上嚟裝㗎,係 ...
多謝安慰

公司所謂有自己政策,但又唔俾D員工知,真係自己做衰自己。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

回覆:大家而家買Mxxxx萬幾蚊蒸爐真係要考慮清楚呀

睇番我手上嗰張送貨紙,同佢收番嗰張(竟然冇影相添),D字眼係唔一樣架!!!!

各位如果近期收貨既話,真係應該睇清楚,以免第日要口同鼻拗。

完全冇諗過咁大間公司,做嘢竟然會咁兒戲

何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:我買之前上黎BK睇過,+JM都係話送貨只係放地

原帖由 angelapple 於 13-10-24 發表
我買之前上黎BK睇過, JM都係話送貨只係放地下簽收就走, 其實唔駛甘嬲既......送貨員果D人既質素邊有得保證 ...
謎㡳已經解開。

M記而家自己話佢哋送貨係應該會拆箱同埋會試機,所以先有句received in good condition。我同佢哋講,咁就應該要train佢哋送貨既同事,究竟佢哋公司既標準係乜,2者要compatible架嘛。我哋做客人既唔係話已經俾咗錢就任佢魚肉架

都係嗰句,如果佢哋對自己既貨咁有信心,咁真係應該連合入屋就算,就唔好要求個客簽"received in good condition",齋話"received"就算嘞。

何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:我去sogo+訂㗎,佢地送貨服務態度好好喎,

原帖由 bullbull1 於 13-10-24 發表
我去sogo 訂㗎,佢地送貨服務態度好好喎,幫我放埋上櫃,又開埋機試。
我呢,其實有D陰謀論⋯佢唔試嗰D機可能有D問題⋯請問你部機用緊時個(望住對門)架機左邊身會否好熱? 對門又會否好熱? 我部2者都熱!

我響佢專櫃試機時摸過⋯機身⋯冇乜熱的!

仲有⋯我明明較100度15分鐘⋯佢97度已經開始計時我"仍"住我呢部次次哋

何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:fungwongphie+發表於+13-10-25+12:25

原帖由 lazyjarjar 於 13-10-25 發表
我嗰部都係自己抬上去, 但冇呢啲問題, 部機冇熱, 關於度數, 你有冇跟開機setting做一次? 如果都有問題, 快 ...

頭先我都有同佢CS反映過,今晚再試

我係跟足佢Manual, Operation既Setting the correct boiling point for water咁加水set100度,15分鐘⋯見佢97就計時⋯跟住15分鐘後,就覺佢幾熱o下

即係你部機機身唔熱既?

今晚再試。

Thanks.

何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至