2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

平時我女算係好湊,只會肚餓/眼訓會扭,但今日唔知點解係狂扭,扭到痴左!
我知我m到唔係好夠奶,
咁我都已經係你一餓我就餵,
諗住密密食都頂到下啦,
點知都食喊,食緊都喊!
好啦咁你投訴無奶咁我暖d冰奶你食啦,
你又唔食,好像唔識啜咁,
我都唔知係我唔識餵你食樽定你唔識食樽
好啦,你又唔食樽咁又埋身囉唔係點姐?
再埋身啜幾個字好滿足啦,竟然訓著埋!
咁即係唔係無奶啦!咁你喊咩姐!
一開始咪就係埋身ga law,你眼訓咪啜到訓囉!搞咩先得ga!
你媽子我已經m到好唔舒服又驚唔夠奶又唔夠訓,真係多得你唔少!
唔該你依家開始到聽朝都唔好再喊呀,我揾你老爸黎搞掂你ga!

今日真心對住個衰女感到自己好無能,覺得自己湊得唔好,老公打電話番黎我喊左(唔知係咪因為m到心情差)

大宅

回覆:phoebe_pui 的帖子

要好好調整自己的情緒啊,囡囡唔知自己做緊乜的。放鬆些,嘗試深呼吸,感覺會好些的。加油!

大宅

回覆:phoebe_pui 的帖子

你好努力餵人奶,亦咁有耐性湊囡囡,係個好媽媽。負面情緒只係短暫的。bb都有心情唔好既時候。

男爵府

引用:你好努力餵人奶,亦咁有耐性湊囡囡,係個好

原帖由 Remda 於 13-10-26 發表
你好努力餵人奶,亦咁有耐性湊囡囡,係個好媽媽。負面情緒只係短暫的。bb都有心情唔好既時候。

...
個衰女第2朝起身望住我果個樣好明顯話我知佢已經唔記得晒佢琴晚點曳法

即刻嬲唔落,即刻繼續為奴為婢

男爵府

引用:要好好調整自己的情緒啊,囡囡唔知自己做緊

原帖由 區二嫂 於 13-10-25 發表
要好好調整自己的情緒啊,囡囡唔知自己做緊乜的。放鬆些,嘗試深呼吸,感覺會好些的。加油!

...
Thx thx 好好多了

複式洋房

回覆:大家對住bb有種無力感嗎?

咪係啦!人奶媽媽你好叻架啦!加油呀!一切都係值得的!唔好唔開心!

大宅

我個囡都係!曰扭夜扭都唔知扭乜!真係好累好洩氣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

Hailey_mama 發表於 13-10-26 09:05
我個囡都係!曰扭夜扭都唔知扭乜!真係好累好洩氣

慢慢黎, 加油!

複式洋房

湊仔真系好辛苦~

首頁

尾頁

跳至