網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

pritech直发器 负离子直发夹板直发棒夹发器 电夹板卷发棒拉直 http://item.taobao.com/item.htm?ut_sk=1.b157UVDRpFQQAJWfeSPGvQaP_21380790_1382717931.Copy.%28null%29&id=15313416519

大宅

回覆:直髮夾分享

雖然吾知街買幾$,之前都無用過,但夾完覺得同做負離子效果十分近似!易用,快熱!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好貴=-=
係香港格仔店淘寶貨幫你換埋3腳插都係$60
如果剩係各淘寶買RMB 20,自己加個轉換插頭$2
用左好幾年
因為夾夾頂盡都係用個十拎廿分鐘
所以無咩所謂

大宅

引用:好貴=-=係香港格仔店淘寶貨幫你換埋3腳插都

原帖由 lokyan0901 於 13-10-26 發表
好貴=-=
係香港格仔店淘寶貨幫你換埋3腳插都係$60
如果剩係各淘寶買RMB 20,自己加個轉換插頭$2
其實我無買過,都無格過價,所以蝕左

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+lokyan0901+於+13-10-26+發表

原帖由 Yiuyanyy 於 13-10-26 發表
其實我無買過,都無格過價,所以蝕左
下次買再平啲個啲喇

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係旺角轉埋三腳頭40蚊咋

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tempooo 發表於 13-10-26 21:10
係旺角轉埋三腳頭40蚊咋
請問旺角邊度?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

回覆:直髮夾分享

我喺香港啲賣髮型用品舖買,$180用咗我成4~5年都仲用緊。。。

仲可以較溫度。。。

大陸嗰啲,我試過幾次燒咗,有一次個插蘇位仲出埋火。。。所以我怕用大陸電器

男爵府

減齡達人勳章

試過係taobao買個外貿貨,一插掣,全屋跳fuse又見到個插蘇出火,之後唔敢再tao電器

大宅

BK Milk勳章

淘電器真係要睇,好唔好彩
好彩既話你買任何電器都唔會有事,用番幾年都冇問題
唔好彩既一買返黎就會中招,就算買果間鋪D評價有幾好都冇用
貨呢D野,都係一批批,永無話每次都一樣的

首頁

尾頁

跳至