論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 介紹42歲的好bun bun

Hi Addfish,

Could you also ask your ex-maid to send her resume for me please, I urgently need a replacement to take care my 1 year old girl. Thanks so much!!

Kadie
該用戶已被刪除

子爵府

各位~

工人hilda 通知我 她已經sent 了details resume to all of u

收唔到請再一次pm 我

thks

大宅

Hello Addfish,

Thank you for your effort and escalation. I received her resume already but I cannot see her photo.

Thanks a million!

Kadie

子爵府

hello all~

i just resent her details resume to all of u who didn't got before.

kadie~
yr email address again pls. & pm again
thks

複式洋房

Addfish,

Pls check PM.

Thanks

大宅

Hello Addfish,

My email address: [email protected], thanks!

子爵府

各位你們好~

我在此亦代HILDA 多謝各位賜機會給她讓你們更了解她的EXPERIENCE.

有關你們現在電郵直接聯絡hilda~
她亦好希望儘快安排webcam interview e便大家進一步了解

我好希望你們搵到一個好的工人 而hilda 亦搵到一個好的僱主

anyway 有件事麻煩你們幫幫忙~ 如最後請了hilda~ 麻煩你唔介意DIRECT HIRE PLS, 正如我之前出POST 提及過的

如DIRECT HIRE 有問題~ 可以PM 大家研究下~
我都是岩岩DIRECT HIRE成功申請了一位工人~
因你們經AGENT 請佢~ HK 個邊僱主俾的$$$ 是同DIRECT HIRE 差唔多費用, BUT AGENT 會另收工人另一個AGENT FEE@@

今次我幫HILDA 搵好僱主純粹是出於義務性質 + 她是一位好工人 SO 我幫她 (正如我第一個MSG 出POST 時都提及了)

ANYWAY GOOD LUCK ALL ~~

大宅

Dear Addfish,

My email address: [email protected]

thanks!

大宅

hi addfish,

pls check pm!! thz~~~

大宅

Hi addfish

Please pm me her details, thanks

複式洋房

Addfish,
May I have the details, pls pm me.

Tks

民房

我都想要佢既資料呀.pm或email比我呀

[email protected]

十分感謝

Addfish 寫道:
各位你們好~

我在此亦代HILDA 多謝各位賜機會給她讓你們更了解她的EXPERIENCE.

有關你們現在電郵直接聯絡hilda~
她亦好希望儘快安排webcam interview e便大家進一步了解

我好希望你們搵到一個好的工人 而hilda 亦搵到一個好的僱主

anyway 有件事麻煩你們幫幫忙~ 如最後請了hilda~ 麻煩你唔介意DIRECT HIRE PLS, 正如我之前出POST 提及過的

如DIRECT HIRE 有問題~ 可以PM 大家研究下~
我都是岩岩DIRECT HIRE成功申請了一位工人~
因你們經AGENT 請佢~ HK 個邊僱主俾的$$$ 是同DIRECT HIRE 差唔多費用, BUT AGENT 會另收工人另一個AGENT FEE@@

今次我幫HILDA 搵好僱主純粹是出於義務性質 + 她是一位好工人 SO 我幫她 (正如我第一個MSG 出POST 時都提及了)

ANYWAY GOOD LUCK ALL ~~

禁止訪問

複式洋房

我最近想請個工人, 同我學生個工人傾開偈, 佢話可以幫我搵一個direct hire, 可以慳d錢, 係佢鄰居, 三十八, 未來過香港, single, 但有接受care training, 佢話佢好mature。
雖然我都覺得這個bun bun 人同心地都幾好, 但始終唔係朋友, 佢介紹話好又唔知信唔信得過,不過佢話可以搵agent 代辦, 佢仲話幫我接埋機,不過這個bun bun 雖然同一個僱主打了好多年工, 但係成日都講電話, 又多街去, 唉, 你地話如果請佢個鄰居就算原本係好, 都會比佢常常約出街, 又常講電話都死啦, 諗諗下都係HOLD 住先, 大家比D意見
:oops:

首頁

尾頁

跳至