想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問bingo會否有像谷m的感覺?

請問bingo會否有像谷m的感覺?即是個肚谷谷地,不很舒服.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請問bingo會否有像谷m的感覺?

點解無人知????????

複式洋房

我諗每個人唔同,我自己就有谷M feel,但平時M會覺得陰道頂有小小尺尺pain, 但有左就只係個肚谷而冇左尺尺pain囉...

大宅

是不是個胸唔脹就無機會?

複式洋房

I only started to have breast pain when I was 5.5 weeks

別墅

係啊..我最初都係以為自己m小姐黎緊..個胸都有d痛.過左一星期先check 到有BB啊..

大宅

今日day23, 個胸唔脹, 我諗應該無機會lu :-(

洋房

armarm驗到bingo, 胸無漲, 但有谷肚, 同平時谷m有d唔同, 谷上d, 同埋下面無扯住扯住.

大宅

dollybb

你都無胸脹?! 但驗到有.
how many weeks ?

洋房

tim218,

我last m 係feb14, now only 4weeks4days, 都好驚呀! 琴日用曼仔check有淺線, 今日用活色生香5分鐘都睇唔到條線, 好驚食炸胡.

我睇書話要5weeks先有谷胸, 反胃哩d反應ga!

大宅

dollybb

relax d la, do worry
你睇邊本書話要5weeks先有谷胸架? i want to buy some books regarding 懷孕

男爵府

tm218
係呀..冇咁快會谷胸架..起碼都要5星期以上呀...
不過當然個個有左生理反應都唔一樣呀...
我有個仔時真係成5個幾星期先谷谷地,不過之前個胸有些剌痛...所以你們不用太擔心呀..
dollybb
我今日係day28呀..不過都係驗唔到呀...不過我個仔就day26就驗到啦..唔知點解今次驗唔到呢..或者係食炸糊囉...
如果你驗多次係驗唔到.而上一次又驗到既話..應該去睇下醫生確定下..我想咁樣你會冇咁擔心嗎...不過我緊係希望你有左啦,,可以生猪仔/女嗎..
子峻媽咪

大宅

峻峻媽

thanks
希望今次有機啦..... 等待中
我都try了over 2 years ..

男爵府

tm218
我個仔我都等左4年呀先有個仔..現在個仔都4歲啦..我都仲未追到第2個.....不過我緊係唔希望你都要等4年啦..最好即刻有呀..係咪..
我個仔個同學既媽咪已有4個女啦,,岩岩又見佢又有左..
已經第5 個啦...都唔明有些人真係咁易有左既..
子峻媽咪

大宅

峻峻媽

yes, totally agree.
有2次我去睇e生, 前面2個都是有咗, 但唔要. doctor said, 真係天意弄人, 我等咁耐都無

男爵府

tm218
我都唔明..明知係唔想要既話就小心些啦...可以避孕嗎....
到有左又唔要..真係好似唔知點咁..
我每等一個都要幾年呀...
子峻媽咪

男爵府

我都等緊, 今日day28, 好似好多分泌咁, 而個肚又會有d谷, 唔知結果如何, 不過day25用"活色生香"就check到得一條線, 都好緊張!!

男爵府

MavisNg
你又係day28呀...如果我同你都有左.咁我地咪會同一日預產期囉.....
我今日驗唔到呀..我想明天會再check下呀..真係好難先捱到day28呀...希望唔好食炸糊啦..
子峻媽咪

侯爵府

BK Milk勳章

hi, 各位準mami, 你地好, 恭喜你地生個肥肥白白健康既bb, 我已經有一個九個月, 以我經驗同我個friend個家姐既資料(佢以前係婦產科), 佢話頭兩三個月, 會feel到有少少痛, 不過好似m到既痛, 到4個月開始, 個breast 先開始大, 因為荷爾蒙問題,

介紹你地睇一本書, 好好, 由你一開始有bb到生, then bb 1year, 仲介紹孕婦同初生bb有關既疾病, 照顧bb好多information

"懷孕, 生產, 育嬰百科", 我向商務買, 不過都幾大本

民房

Hello BK sister
I started breast painful after 排卵 3 days. That means no hope this month, right? as some BK sister said the breast pain should be appeared after 5 weeks.

Cheers
**Add oil next month**

首頁

尾頁

跳至