單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 單親媽媽/爸爸大聯盟~

你地好呀!

我又參加,好嗎? 我住錦田架,我個仔今年9yrs啦, 請多多指教!

別墅

~~kitty~~,
我都係住錦田 , 你近邊架?

~~kitty~~ 寫道:
你地好~~
我係單親媽媽,有6歲女,4歲仔仔,
住錦田 多多指教

別墅

思樂冰,

你好堅強啊,要加油呀

別墅

yannesng,
你bb現在情況好d未呀? 其實我地作為媽媽ge, 最緊要係個bb身體健康, 你要俾心機啊. 至於你老闆, 你咪當佢唱歌囉. 多d上來和我們傾下, 人都開心d 架...

yannesng 寫道:
咁0岩既,我又係住錦田喎~~

我bb 9個月大啦,因為我未生就已經單親,經濟問題bb要比媽媽湊,可能懷孕果時冇野食同成日喊,bb出世得5磅,成日病,9個月人仔入左3次醫院,睇左我都唔記得幾多次私家診所,令我感到好內疚,而且入親都成個禮拜,好吃力,公司請假請到成日比老闆小= =" :-(

別墅

hashlulu & lmk,
你地的小朋友仲細, 而且之前又唔同住, 相處上係會有d難度架啦, 我個仔之前都係咁.
不過袛要你放多d愛心俾佢, 多d同佢地相處, 慢慢就會改變架啦. 要加油呀! 希望情況好快好轉啦

別墅

不如我地做個list, 大家方便d:

單親媽媽/爸爸大聯盟

tony_qq ---- 9 yrs (boy) ----- @hotmail.com

[ 本文章最後由 Tony_QQ 於 07-8-13 01:36 編輯 ]

別墅

歡迎加入....

單親媽媽/爸爸大聯盟

moondee ---- 7 week [email=-[email protected]]-[email protected][/email]
wing------- 8 yrs & 1 yrs [email=-[email protected]]-[email protected][/email]
卡兒-------44 days [email=-[email protected]]-[email protected][/email]

[ 本文章最後由 Tony_QQ 於 07-8-13 01:37 編輯 ]

別墅

yvonneguo125,
你好勁呀....一對2歲大孖女 ... 係咪自已湊呀...你會唔會好幸苦啦?

首頁

尾頁

跳至