在職全職

跳至

首頁
12345...57

尾頁

子爵府

第四回忘憂俱樂部

HI all, 今早有d 時間開新版...

公爵府

Re: 第四回忘憂俱樂部

我喺度 但得番半條人命 :-(

想問一問有無人有Standard Chartered Platinum card? 我想買飛請daddy mummy睇 Peter Pan, 佢哋6月會返嚟香港.

謙謙,
你最好打去普師會check check, 因26/4原本係K1組別嘅比賽日子, 你要攪清楚究竟係佢哋求其塞個日子俾你, 定係你參加時填錯咗K1張form, 又或者你無錯但佢哋大懵當咗你參加K1, 乜都有可能架, 佢哋d烏龍嘢我舊年領教啦.

ianmami,
Please check email (netvigator account)

大宅

danielboy & 謙謙
乜收到普師會 信呀?
我未收到, 我記得自己係報兒歌組, 但又係cfm下.

複式洋房

Danielboy,
Let me check w/my husband, it seems that he will going to order the tickets via Standard Chartered Platinum card center (get 10% discount or have priority booking right?) When he told me cos I wasn't pay full attention with him.

公爵府

bignose,
ianmami & 謙謙上星期已經收到信, 我就啱啱先收到啫, 可能我早報名, 佢哋安排到DanDan 6/5比賽, bignose你今晚check信箱應該有, DanDan報"詩歌散文"組喎.

Hugmami,
Thanks.

侯爵府

我參加左c歌, 比我30/3, 我覺得好突然

子爵府

HI all, 3/30 個d 有機會 cancel 轉第二日佢地會發信通知wow.. quoted from carson_mum"30/3 將會取消; 會再通知另一日期! 話會盡量安排weekend."

公爵府

ianmami,
普師會攪比賽真係特別論盡, 舊年都夠晒烏龍, 點知今年仲衰.

大宅

danielboy
我仲未收到信....
唔知係咪寄失? 請問有冇普通會電話, 我諗要ck ck至得.

另, 有冇人報左考 '香兒'? 又係未有信...

禁止訪問

公爵府

Hi all,
仲諗住好似舊年咁一齊熱熱鬧鬧, 點知so far得我一個咋:cry:, 希望你哋都改到日子同我一齊啦, 我係6/5 9:30am嗰場架.

bignose,
普師會電話 : 27574721 (陳小姐), 舊年已經係佢, 你預咗佢都幾論盡下架.

ianhelen,
800人參加? 淨K2定成個比賽? 嘩! 咪發達! 淨收報名費都好和味啦, 舊年收$80咋, 今年收$120, 仲由舊年15個優異獎, 減到得番兩個, 出咗名就係咁架喇, 其實我哋忘憂俱樂部都可以利用我哋嘅知名度攪番個<小小詩人淫詩大賽> or <小詩聖小詩仙選拔賽> 嚟揾$ :lol:

禁止訪問

子爵府

danielboy, 物你o甘早起身呀...

ianhelen 我都係30/3 唉希望比個好日期我啦... 陳小姐同我都有講今年好多人參加.

hi all, 你地幾時有時間去忘憂.......

公爵府

ianmami,
你估想咁早架? 差不多成個禮拜喇, 鼻塞到窒息咁滯, 瞓得唔長, 好辛苦 :-(

ianhelen,
Exactly. 就係舊年已經反應咁熱烈, 今年應該醒少少啦. 義工?

禁止訪問

公爵府

ianhelen,
係呢, 大Ian係K3, 咁義工將佢安置喺邊日比賽? Originally你又揀邊日架?

大宅

我今日終於收到信, 我係6/5 11:15am, 兒歌組.
有冇人一齊呢?

今日嘗試打電話去普師會,但打足成日都係冇人聽.

大宅

Hi danielboy,

I saw daniel this afternoon at St. Catherine, he helped the teacher to take a folder to another classroom. He behaved very good ar.

Also, you are very famous ar, one of the mom in janice's class mentioned your name and said you give up the class at CCKG for daniel.

禁止訪問

子爵府

HI all, 我收到普師會calling 3/23 & 3/30 個2個時間會cancel. 遲下再send 信比我地通知新時間wow.

jc_mom, danielboy 一定出名啦. sc 無人唔識 佢地ka

首頁
12345...57

尾頁

跳至