家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 搬屋公司既價錢...

我之前就搵慶豐搬屋公司,佢地搬得真係非常之好,由個sale到d師傅都好有禮貌,價錢又合理,最重要係搬完冇問我攞茶錢,但我見佢地搬得咁好,反而我自己比左d茶錢佢地,因為我覺得值得比,我同d朋友都係搵佢地搬架你可以試吓問價先,

慶豐搬屋個電話31941299
goodgoodgood
:lol: :lol: :lol:

複式洋房

我都用開一間搬得幾好,要資料就pm我啦,

複式洋房

我都可以介紹間超好超有禮貌既公司比你地,要就pm我,我比d資料你地問呀,

複式洋房

我都有間搬得好掂既公司介紹比你地,我都介紹左好多媽咪架,真係搬得好好架,值得一試,如果你地搵佢地搬過,我相信你地唔會再搵另一間的,因為我d朋友都係咁同我講,如要電話便pm我啦,

goodgoodgoodgoodgood

複式洋房

請check pm

複式洋房

我都有一間搬得好好既介紹比你地架,好有禮貌,好妥當,值得一試,我唔講太多喇,如要便pm我啦,

複式洋房

佢叫慶豐搬屋公司31941299,搬得好好,好專業架,仲好有禮貌,真係值得一試,

複式洋房

我都有一間好好既搬屋公司,我同d朋友都係搵佢地搬架,d師傅好專業同好有禮貌,我都係d網友介紹比我架,價錢都好合理,我用過好所以介紹比大家,如要電話便pm我啦,

原文章由 cypo 於 07-7-22 09:22 發表

pls pm info to me.Tks!

複式洋房

搬屋

其實我話介紹比你地果間搬屋公司冇你地所講既問題架,佢地上門報完價就會全包架喇,我幾年都係搵佢地搬,次次都多幾箱什物,都冇話多左之後要收幾多既,除非我話唔搬之後又搬啦(大件傢俬),不過我知佢地唔係最平,但只係多其他小小,我就可以好放心比佢地搬,所以我同d朋友都話唔會再搵另一間,多小小就可以買到信心同放心,我就覺得好值喇,平既野就好易搵周街都係,好既野就唔係咁易遇到唔係周街都有,(任何物件或服務)最仲要就係唔會問你搵小費,

原文章由 cherry66hk 於 07-7-26 02:19 發表

其實我之前已經同他講左要搬冷氣(2 pcs ),今日覆時間我就問why冇左二部冷氣mark低的,他就搵老闆覆我,但竟然話冇講過.我就話我肯定有講,因為我有三部冷氣,有一部唔要我已講明了那部唔要.之後我再check真d張單 ...

複式洋房

HI,NOPAN,

係呀,所以我唔會貪平,寧願佢地做好d,又唔係真係多好多,多果3幾佰,買個信心仲好,

原文章由 NOPAN 於 07-7-27 17:16 發表
同意 totohsieh, 唔好以平為先.
我問過細佬(佢開搬屋公司既), 一般搬屋執下執下實多架喇, tolerance一定有架喇, 唔係太過份既, 佢都唔會額外收錢既(少左野都唔會收少d ), 因為唔想嚇怕客人, 咁一世又唔會只搬 ...

複式洋房

原文章由 totohsieh 於 07-7-27 00:09 發表
其實我話介紹比你地果間搬屋公司冇你地所講既問題架,佢地上門報完價就會全包架喇,我幾年都係搵佢地搬,次次都多幾箱什物,都冇話多左之後要收幾多既,除非我話唔搬之後又搬啦(大件傢俬),不過我知佢地唔係最平,但只 ...

複式洋房

你地好呀,我都用開一間搬得都幾好架,唔會攞茶$,d師傅好專業又好有禮貌喎,d傢俬仲唔會整花tim(包住先搬)我幾年都係搵佢地搬架,我都有介紹比其他mama,包冇介紹錯,佢地口碑好好架,我第一次搵呢間既時候,都係d網友介紹架,如要電話就pm我啦,^v^

複式洋房

hi,mikeoffice

佢地真係幾好架,我有d朋友搵佢地搬,但試過冇期比佢,一係就下午,呢間公司好旺好多客架,如果遲左book就隨時冇期架喇,^v^
我用過好咪介紹下囉,日行一善ma,我當幫人咋喎,我又唔會收$既,如果收就唔叫幫啦,係咪??

原文章由 MikeOffice 於 07-9-5 16:58 發表
Totohsieh,
You have post many "good comment" in this topic, moreover in Yahoo, we all noted your recommend company.

[ 本文章最後由 totohsieh 於 07-9-8 04:33 編輯 ]

複式洋房

我覆了,請看pm,thx

原文章由 jellycheng 於 08-1-28 14:41 發表
Please pm me about the moving company; I will be moving in mid-March. Many thanks.

複式洋房

pls check pm

原文章由 Happy80w 於 08-6-4 09:57 發表
Could you also PM to me

Thanks

首頁

尾頁

跳至