烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

囡囡成日開youtube比我睇點樣做立體公主蛋糕,既然佢鐘意,又咁啱快到佢七歲生日,決定親手做一個。結果......佢一見到直頭唔信係我做,要我開啲相比佢睇先信,佢話因為太靚喎。

falalala  好靚喎  發表於 14-9-28 02:08
Yeungtay  真的好靚  發表於 14-9-27 10:49
tai1126  好靚啊  發表於 13-10-31 11:43
vickybb  好靚啊!  發表於 13-10-29 21:57
Sze_hang828  Really nice  發表於 13-10-29 16:55
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

kiki0101 發表於 13-10-28 20:24
好靚呀!想問吓條裙用咩cream整?
多謝你~~我用普通甜忌廉。
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

多謝晒咁多位~~

男爵府

sweeticandy 發表於 13-10-29 16:38
好靚呀~~

請問裙D 波浪點做出黎....
用唧咀, 只係隻手要控制力度,唔係就做唔到飄逸嘅感覺。

男爵府

引用:好有心思,女女實心甜

原帖由 pakyumama 於 13-10-29 發表
好有心思,女女實心甜
唔止囡囡心甜,其實全家都係㗎!大家見到都好開心!

男爵府

Pinkpling 發表於 13-10-31 11:08
媽媽好厲害呀﹗ 囡 ...
哈哈.......切個陣真係唔捨得㗎,所以影多幾張相先切囉~~

男爵府

Michelle1104 發表於 14-9-18 18:43
好靚!!!想請問個barbie公仔邊度買?
其實係阿女以前買落嘅barbie公仔(玩具反X城買),用保鮮紙包住個身就再插入蛋糕內唧cream。

男爵府

引用:請問用cream裱花,甘要放雪櫃嗎

原帖由 麻利麻利哄 於 14-09-27 發表
請問用cream裱花,甘要放雪櫃嗎
要放雪櫃

首頁

尾頁

跳至