自由講場

跳至

首頁
12345...91

尾頁

禁止訪問

Re: 迪士尼樂園朋友仔

男爵府

apple
o... 我 book 左 7&8號, 見唔到 tim
你個女.... 亭亭玉立

男爵府

BaByQ113
你幾多號去 ar

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我又o黎打

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

HI! 你地好呀!
我地一家人都買左annual pass, 不過未住過 迪士尼酒店呀, 希望遲d會延長酒店個優惠期la!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?

伯爵府

我個仔又係勁鍾意, 佢依家 2歲2個月, 所以辛苦 d 都帶佢去多幾次, 見佢咁開心, 覺得好值得~
karry 寫道:
上年新年去過一次, 只帶女女去, 當時兩歲幾, 因為剛開又加上新年, 勁多人, 好多大陸人打尖, 又比人偷左個汽球, 令到個女好唔開心, 不過走時順便同個職員講下, 佢就送番個汽球比我地, 開心番D啦(不過當時個女都話唔去迪士尼, 鐘意海洋公園多D), 剛剛上星期六再帶埋個仔去就黎兩歲, 真係估唔到我個仔會咁開心, 一落車見到地下渠蓋有米奇標誌已經好開心嚮道叫(因佢未識講野), 可能上星期六有少少雨及陰天, 所以好少人, 所以玩野及影相唔使排好耐, 約5-10分鐘就有得玩, 我個仔玩左巴斯光年, WINNIE THE POOL...又影左好多相, 仔仔平時一日訓兩次覺, 但那天玩到成5點幾都唔捨得訓, 約6點一上車就訓了, 職員又大派貼紙, 我估約收到成30張有多, 可能少人影相時D公仔又多同女女仔仔玩, 所以我D仔女玩得非常之開心, 佢地開心我都好開心, 晚上訓覺時重回味緊

大宅

好媽媽勳章

BaByQ113 寫道:
我都未去個 hotel 果邊呀, 唔知正唔正呢 你地報o下料啦 Easter 我都會去呀
我住過迪士尼酒店.d room好大好靚.仲有一盒好靚個人護理用品同拖鞋做紀念品,真係唔捨得用
快樂可人兒
:-DResults:

伯爵府

有卡通人物陪食早餐o架 酒店邊間餐廳
samwin 寫道:
記得影多d相呀 [quote]
lovetsungtsung 寫道:
samwin
會食早餐 lor, 好期待d卡通人物出現陪我食早餐 到時都唔理d野好5好食 la
[/quote]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

reego,

咁你認住我個樣啦 [quote]
reego 寫道:
我又o黎打

禁止訪問

禁止訪問

大宅

hihi

我個囡去DISNEY加碼起碼都有7-8次架啦, 去年就買左SUMMER PASS, 今年又買左ANNUAL PASS, 我個囡真係唔厭架, 不過上星期去既時侯, 叫佢玩多次WINNIE THE POOH, 佢話唔玩呀...BB驚驚WOR, 我都唔知有咩好驚

伯爵府

未定呀, 多數4/4, 不過唔係住酒店~
lovetsungtsung 寫道:
BaByQ113
你幾多號去 ar

大宅

多謝~~
samwin 寫道:
預祝你個希望會實現啦 [quote]
zitaii 寫道:
HI! 你地好呀!
我地一家人都買左annual pass, 不過未住過 迪士尼酒店呀, 希望遲d會延長酒個優惠期la!
[/quote]

伯爵府

多數係我買襟章儲o羅, 亞仔未識扭買玩具, 所以佢唔係次次都有收穫
zitaii 寫道:
係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我想問下,我個女16號生日,可吾可以15號去問佢攞生日章呀..佢好想生日去但要返學.

首頁
12345...91

尾頁

跳至