自由講場

跳至

首頁
23456...91

尾頁

水晶宮

Re: 迪士尼樂園朋友仔

samwin~~
4歲半呀
好呀, 一齊去玩
搞個 bk 團~ yeah~~
我地多數 sunday 先入去

近排玩得好爽呀, 好少人

我都希望 31/3 之後仲有住房優惠
我想 5月去住呀, 我生日嘛

大宅

我個囡兩歲五個月啦.......

samwin 寫道:
佢幾大呀 winnie the pooh係唔驚,我覺得有可能係一1入去時的風,因我亞囡每次一入去都叫我攬實佢[quote]
tunghei1025 寫道:
samwin, BaByQ113,

舊年SUMMER去時, 我個囡咩都唔驚架, 除左SPACE MOUTAIN之外, 佢樣樣都玩齊, 但唔知今年佢搞咩, 我打算星期日再去再試下先, 冇奶油會驚WINNIE THE POOH架嘛
[/quote]

大宅

好媽媽勳章

samwin 寫道:
飛越太空山太刺激啦,我都無比小朋友玩呀[quote]
ir9974 寫道:
我個女上次玩完飛越太空山出黎之後'吽'左,佢話以後都唔玩喎
[/quote]我話唔比佢玩嫁,哥哥玩佢又跟住玩
快樂可人兒
:-DResults:

伯爵府

好快, 有 d 暈暈地o添...
比我都會咁啦... [quote]
lovetsungtsung 寫道:
嘩...做左一陣野

大宅

好媽媽勳章

thunder_bunny 寫道:
samwin~~
4歲半呀
好呀, 一齊去玩

year!我都係喎
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

我諗佢唔會扮, 我個囡好大膽架, 平時好少話會驚, 平時地下有昆虫小動物之類, 佢都好大膽兜腳踩死佢架, 有時仲要冇著鞋架WOR

BaByQ113 寫道:
係啦, 真係無奶油會驚喎.... 會唔會扮o架o乍, 我個仔有時會扮驚/扮痛o架... ?-( [quote]

舊年SUMMER去時, 我個囡咩都唔驚架, 除左SPACE MOUTAIN之外, 佢樣樣都玩齊, 但唔知今年佢搞咩, 我打算星期日再去再試下先, 冇奶油會驚WINNIE THE POOH架嘛
[/quote]

伯爵府

嘩~ 你就好啦~ 上年我都諗住 download 張相上去, 不過唔成功, 要縮o左張相先, 跟住就無o左件事喇... :cry:
hi all 點少得我~~ wakakkaaaaa
我地一家中晒disney毒啦
去年 summer pass + 10月買annual pass
都去左 40幾50次 癲架

我地就同 chip n dale 最熟 次次 chip n dale 都攬住我地
唔放, 特別係我個女, chip n dale 爭架, 要我女揀佢地事但
一個~~ wakakakaaa 點揀呀 2個都愛嘛

近期開心事 :
上 disney web site 分享相片
佢地揀左我女張相 貼左出黎, 貼左係佢地既行政大樓
notice board, cast member 返工放工都會見到
有個姐姐幫我影底 比我 ~~
[/quote]

禁止訪問

伯爵府

你學 samwin 咁, 入去時攬實佢先啦~[quote]
我諗佢唔會扮, 我個囡好大膽架, 平時好少話會驚, 平時地下有昆虫小動物之類, 佢都好大膽兜腳踩死佢架, 有時仲要冇著鞋架WOR
[quote]

伯爵府

同你地傾得好開心~ 不過我要閃一陣做o下o野先 :cry: :cry:

禁止訪問

大宅

係呀, 但好多時見個d special offer既飾物/公仔(要買滿$200先可以5折換扣)好似好吸引, 就會越買越多,買唔停手架la!
BaByQ113 寫道:
多數係我買襟章儲o羅, 亞仔未識扭買玩具, 所以佢唔係次次都有收穫 [quote]
zitaii 寫道:
係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?
[/quote]

禁止訪問

水晶宮

我地去到同d 哥哥姐姐好熟
有時有d咩, eg : characters 幾點出黎,
問下佢地就知

我上 yahoo blog 都識得一d 成日去 disney 既 後生朋友仔

[ 本文章最後由 thunder_bunny 於 07-10-18 09:31 編輯 ]

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

HI,

我都去過樂園有10次以上啦, 上個月剛買了張平日既ap, 所以一有時間就入去行吓, 星期二先入了去, 好靜無咩人, 同公仔影相都唔駛排隊

禁止訪問

大宅

SUNDAY再去時會再試下攬實佢先架啦.....

話時話, 咩解救呢排咁少人既, 上星期六去時, MINNIE冇人同佢影相, 搞到要行出來搵吃WOR.....不過咁都好, 唔駛同人逼, 呢排天氣去就最舒服

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好呀,攪bk disney一天團 我都5月生日架
samwin 寫道:
好呀,攪bk disney一天團...諗起都好開心呀 預祝你5月生日快樂同你的希望一定實現啦 [quote]
samwin~~
4歲半呀
好呀, 一齊去玩

[/quote]

大宅

tunghei1025,
我囝囝反而驚3D電影, 次次喊晒口都唔肯入去睇, 真係比佢激c!

水晶宮

ir9974, 我5月頭呀~ 你幾時呀~~
預祝你生日快樂

好多朋友仔都5 月生日喎~~
一於搵日一齊去慶祝~~ wakakakaaa

ir9974 寫道:
[quote]
samwin~~
4歲半呀
好呀, 一齊去玩