跳至

首頁

尾頁

大宅

想問大家會唔會買Baby Einstein?知唔知好唔好呀?

thanks!!

複式洋房

Re: 想問大家會唔會買Baby Einstein?知唔知好唔好呀?

Re: Re: 代購1盒22只 美國版 BABY EINSTEIN DVD

美國原裝1盒22只 GIFTBOX 裝, 有關詳細資料, 已在 POST 上刊登, 包裝及 DVD碟與我 POST 上的完全相同. (每只 DVD 內容有20-30 MINS., 因每只 DVD既主題都不相同關係)

交收時, 先當面支付 HK$220 CASH

如果 CONFIRM ORDER, 就留 TEL#, 名, 暫定會在那個車站及時間交收, 以便安排交收

一般交收地點: 旺角 KCR / 太子 MTR 至 港島區各 MTR 站
交收時間: 一至六 (6:10-6:45PM)
*** 旺角 KCR 及 太子 MTR, 可接受在 LUNCH TIME 1:30PM交收 ***

由你派 LOCAL COURIER (速遞) 到我公司取件

又或者

另加 HK$30 為掛號郵寄費用

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

pandabonita 寫道:
Hi szeszes,

can u pm the details to me?ths!

--------------------------------------------------------------------------------

some friends said that is very ok so i try try la!

大宅

Re: 想問大家會唔會買Baby Einstein?知唔知好唔好呀?

我都係見到szeszes的post, 咁你訂左未呀?

複式洋房

Hi,
yes ah ! I've 訂左 and received on coming monday ah! let me see see and telling u the product is it gd at that nite! ok!

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

我係深圳買左一套, $120

大宅

好呀, 唔該你
Hi,
yes ah ! I've 訂左 and received on coming monday ah! let me see see and telling u the product is it gd at that nite! ok!

大宅

但知唔知係咪老翻?你有冇買呀?

sweetcouple 寫道:
在淘寶網買同樣的22隻碟set, 只係150蚊!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我都有一套老翻, 一D睇到, 一D睇唔到, 不過時但啦. 佢都唔知道重複睇的. 佢未到一個月就俾佢睇了. 好過睇TV.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

洋房

What is Baby Einstein? What are their use?

大宅

唔怪知咁平la...
根本呢套22隻就係老翻, 只係好聽d叫做平價版咁囉.....正版係過百蚊一隻碟架.....

男爵府

係咩來架? 有無web site介紹呀?
我都想知多d呀!!

1stMum 寫道:
What is Baby Einstein? What are their use?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

搵到d資料啦, 原來係 "小小愛因斯坦- BABY EINSTEIN SERIES", 不過hmv賣成$200/1隻dvd呀!! 一套正價幾多錢呀? 原來仲有書, toys, flash卡架!

pls click>>小小愛因斯坦 - BABY EINSTEIN

yml, 你套$120有幾多隻呀? 質素如何?

分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

hellokitty1011
係bumps to babes賣$168/1隻DVD

www.babyeintein.com

複式洋房

Sweetcouple:

May I know where in HK have 老翻 ?? 唔好笑我cheap too My friends bought me Disney 老翻 in mainland, I found in good also, but some of them are in 簡體.

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

agree with you囉~哈哈...乜大陸都有得賣呢d vcd既老翻既咩?我真係唔知tim..冇諗過佢地連呢d都撈埋喎...真係乜都有A貨囉...

我覺得呢d教學vcd(disney, baby einstein, english time等等), 買老翻當係卡通片咁俾bb"過日辰"都抵......

如果套套都要買正版, 多多錢都唔夠~~~

(唔好笑我cheap)

大宅

pandabonita
想問下你拎左set dvd 未呀, 得唔得?
有冇中英文字幕, 深唔深ka?
thanks!!
wingsze23 寫道:
好呀, 唔該你
[quote]
Hi,
[/quote]

首頁

尾頁

跳至