親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:大Pat鴨 的帖子

唔該哂你地嘅意見, 但我諗過你地講得好啱,唔好攞咁多嘢去白濱,所以我寧願比多晚市區酒店錢,改左中途由大阪去白濱。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 MIZU 的帖子

spa world 係一個最大室內溫泉
http://www.spaworld.co.jp/china/index.html

我有唸過係嗰度住一晚,. 但嗰好似full 左囉......( spa world 入面有得住宿架,妳可以上個網址睇下.)
(
如果就咁入去玩, 要唔要 book呀 ? (不用book),
你唸住去梅田count down 嗎 ? (我都未知)

男爵府

回覆 snowman223hk 的帖子

謝謝回覆 !

大宅

回覆 搴搴媽媽 的帖子

搴搴媽媽
謝謝您回覆, 你plan 去六甲山雪場, 想問點去呀 ?
如果第一晚我 book 大阪灣, 當日去海遊館, 第二日返番心斎橋酒店, work 唔 work 呢.
定還是第一晚去神户, 之後去雪場 (係咪好夜呢).
定係 book 番同一間酒店算.......
仲係唸唔掂第一晚住邊好哦.

男爵府

回覆 MIZU 的帖子

其實我都係第一次去關西.
我可以盡量答妳問題,全都是我上網搵到架資料.

你plan 去六甲山雪場, 想問點去呀 ? (因我會去神戶,三宮→ 御影→六甲CABLE山下站) 3 - 六甲CABLE纜車 (六甲CABLE山下站→六甲CABLE山上站) 4 - 六甲山上循環巴士 (六甲CABLE山上站→六甲山人工滑雪場)

如果第一晚我 book 大阪灣, 當日去海遊館, 第二日返番心斎橋酒店, work 唔 work 呢. (其實搬咁多次酒店都好辛苦)

定還是第一晚去神户, 之後去雪場 (係咪好夜呢).妳可以上網睇下,http://www.rokkosan.com/ski/ski_access/
六甲CABLE纜車好似6點幾就沒有.

定係 book 番同一間酒店算....... (我去7日6夜都係同住一間民宿)
仲係唸唔掂第一晚住邊好哦.

男爵府

好媽媽勳章

回覆:MIZU 的帖子

住番同一酒店或梅田的酒店。

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

首頁

尾頁

跳至