家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我抽油煙機都係用埋呢個牌子,暫時好滿意,

原帖由 tuenmunbb 於 14-02-23 發表
我抽油煙機都係用埋呢個牌子,暫時好滿意,聲音不算嘈!
靚仔wor~清潔容易嗎and how much ?? Thx

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+tuenmunbb+於+14-02-23+發表

原帖由 staceyyu 於 14-02-25 發表
靚仔wor~清潔容易嗎and how much ?? Thx
清潔好易,三塊鋁面板可拆出來洗,入面用布抹就可以。
我在best buy買,好似三千幾,不肯定,因當時一次過買了幾樣電器,你可上他們網查查,有晒價錢的

大宅

引用:Quote:原帖由+staceyyu+於+14-02-25+發表靚

原帖由 tuenmunbb 於 14-02-27 發表
清潔好易,三塊鋁面板可拆出來洗,入面用布抹就可以。
我在best buy買,好似三千幾,不肯定,因當時一次過 ...
Thank u very much~~

禁止訪問

引用:電磁爐:panasonic+-+抽油煙機:富士皇

禁止訪問

引用:電磁爐:panasonic+-+抽油煙機:富士皇

大宅

引用:Quote:原帖由+Winnie@C_H_C+於+13-11-01+發

原帖由 紅中 於 14-03-02 發表
請問邊到有富士皇?
http://www.familyfun-eph.com/index.php?target=pages&page_id=outlet

男爵府

tuenmunbb 發表於 14-2-23 00:30
用了差不多一個月,覺得幾好,火力都好夠,又易用。
請問你個gaswoods 電磁爐用左一排點?會唔會經常detect唔到D廚具?火力夠唔夠? 我正要換電磁爐, 考慮緊佢隻EC-2288, 你個EC-2880F買左幾錢?

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:tuenmunbb 發表於 14-2-23 00:30 用

原帖由 ecem000 於 14-04-14 發表
請問你個gaswoods 電磁爐用左一排點?會唔會經常detect唔到D廚具?火力夠唔夠? 我正要換電磁爐, 考慮緊佢隻EC ...
我用了差不多三個月,覺得幾好用。咁耐試過有一隻煎pan detect 吾到,係好重身嗰款。
火力夠,但兩邊一齊開就吾係好夠。
我吾係大記得幾錢,因我連garwoods抽油煙機一齊買,六千幾兩樣。

首頁

尾頁

跳至