自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

頭先搭地鐵,我坐係個位度睇相,突然暗左好多,原來有個男人企左係我前面,我繼續睇相,但唔知點解有時光有時暗,又抬頭望,原來個男人係度玩緊吊環,郁黎郁去 ,最爆係佢冇拉褲鏈 ,我坐係度,個頭對到正一正 ,但個男人好似仲好proud自己係度玩吊環,笑容滿面睇顯示屏,咁我唯有繼續睇相罷啦……

Dearivy    發表於 13-11-1 01:01
Cutemom0808    發表於 13-10-31 12:16
NATCHENG    發表於 13-10-31 11:30

珍珠宮

回覆:唔該唔好咁樣係我面前玩吊環!

即時話比佢知啦

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

幾歲仲玩

侯爵府

引用:頭先搭地鐵,我坐係個位度睇相,突然暗左好

原帖由 beiette 於 13-10-31 發表
頭先搭地鐵,我坐係個位度睇相,突然暗左好多,原來有個男人企左係我前面,我繼續睇相,但唔知點解有時光有 ...

珍珠宮

真係有人係咁㗎喎,我至憎, thing 來 thing 去好易撞親人,我會怒啤佢!

NATCHENG    發表於 13-10-31 11:30

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:beiette 的帖子

伯爵府

畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

當你地係觀眾

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無病呀果個人?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係無限春光

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢可能係變態佬,專登唔拉褲錬比人睇架 !

kck811  X 4  發表於 13-10-31 18:50
bosch  x3  發表於 13-10-31 17:39
bkfans  X2  發表於 13-10-31 11:33

男爵府

大宅

幾歲呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大大聲同佢講 : "阿腥, 你無拉褲鍊呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

abc2011313  x 2 我都會咁講  發表於 13-10-31 17:53
Chowying    發表於 13-10-31 17:23
CarrieNazi    發表於 13-10-31 15:38
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

有無野睇到先

伯爵府

引用:大大聲同佢講+:+\"阿腥,+你無拉褲鍊呀!!!!!!

原帖由 newcook 於 13-10-31 發表
大大聲同佢講 : "阿腥, 你無拉褲鍊呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
諗下個場面真係又好笑又監介

伯爵府

引用:有無野睇到先

原帖由 miumiu0101 於 13-10-31 發表
有無野睇到先
華....唔好喇

男爵府

回覆:beiette 的帖子

CONNIE

首頁

尾頁

跳至