跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無小朋友打咗肺炎鏈球菌針發燒呀?

囡囡兩歲兩個月, 尋日朝早打, 半夜就發燒, 聲晚都瞓吓喊吓, 頭仔又濕, 醫生又話無副作用, 無比定退燒藥, 激c人.
今朝食咗藥, 退咗燒, 但囡囡無晒餵口, 只係想飲水和食生果.
究竟支針有無副作用?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問有無小朋友打咗肺炎鏈球菌針發燒呀?

而家的針副作用只會好小,我囡囡都有打但無發燒.
如果你囡囡重唔退燒,可能要看醫生
豬仔媽媽 寫道:
囡囡兩歲兩個月, 尋日朝早打, 半夜就發燒, 聲晚都瞓吓喊吓, 頭仔又濕, 醫生又話無副作用, 無比定退燒藥, 激c人.
今朝食咗藥, 退咗燒, 但囡囡無晒餵口, 只係想飲水和食生果.
究竟支針有無副作用?

大宅

我囡囡打了都無發燒喎!因醫生話此針非常很少副作用的.最好去看醫生好D因為可能BB正身不太舒服

大宅

我囡囡都有打, 無發燒, 你要留意下, 睇醫生穩鎮d wor!

Meira's Blog

『耶和華是我的牧者, 我必不至缺乏。』

大宅

can you tell me where your baby took the injection?
:sleep:

別墅

我囡囡都有打, 無發燒.

大宅

孔沃棠, 係官小對面
dindinma 寫道:
can you tell me where your baby took the injection?

大宅

食咗1次藥, 就退咗燒, e加只係無嘜餵口和頭仔聲日都濕濕淋淋.

大宅

My daugher had very mild fever. Took medicine 3 times and recovered.

男爵府

我仔仔都有打, 又無發燒

大宅

小肥打第3支先有微燒,好快就退
5歲~~

大宅

我都唸住同亞仔打呢d針..打個時最好問清楚醫生最好!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

我囡打呢支針有發燒,仲成十日!醫生又話呢支針好溫和,無乜副作用,點解我囡對呢支針咁大反應既? :-( 不過係燒下又停又燒下咁囉..但精神同胃口就無變.

首頁

尾頁

跳至