夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

雖然咁樣講你好衰但請容許我係度發洩!!
我真係好好好憎你地! 唔想見到你地!!
我本來好respect你地2老! 當正自已parents treat! 你無老公陪我都會陪你去街放棄2人拍拖! ............
我原本同你個仔好好,好開心! 好幸福!
但自你地知道我有病就嫌棄我,要拆散我地!! 你真係好好好好好自私! 你地自已都有咁多比我更嚴重既cancer但都要話自已無事!而我只係有隱性地貧!! 醫生都話係好common....
Anyway..... its OK! nothing is going to change your mind!
我真係好好好好憎你地! 做好多野去傷害我,迫害我! 搞到我同家人受好多委屈! 我亦唔可以好好睇睇咁結婚!! 呢世我都唔會忘記你地對我所做既一切!令我地生活得咁辛苦!!!!
但好多謝你個仔無因為你地而放棄我地咁多年既感情! 反而好努力去plan我同佢既將來!
如果無你地,我地一定唔會有咁多煩惱! 你個仔都唔會咁大壓力咁辛苦!!!
我係好好好愛你個仔! 但我真係唔想話比人知你係我既6299!!
我只係想同你個仔好開心咁生活!搬新屋有個新的開始!! 唔想你介入任何野!
無人會明白我經歷既痛同比你折磨既感受!!
我好唔想見到你!!!!好憎你地呀!!
如果我絕你比我更絕! 更自私!

民房

99:

你成日喺我面前講阿哥、阿嫂嘅壞話,又話我老公脾氣唔好.........,講真吖 !係你自己一手造成。我今日仲理會你,係因為我媽咪有教我,同埋佢有做榜樣俾我睇

民房

99:

你成日喺我面前講阿哥、阿嫂嘅壞話,又話我老公脾氣唔好.........,講真吖 !係你自己一手造成。我今日仲理會你,係因為我媽咪有教我,同埋佢有做榜樣俾我睇

民房

99:

首頁

尾頁

跳至