嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

雀巢金裝1+

我尋日係藥房見到雀巢金裝1+ 好似轉左新裝同埋加左價, 但係我在萬寧買都仲係舊款果隻, 我想問有無人知係咪轉左新裝同埋加左價呢?

男爵府

畀面勳章

Re: 雀巢金裝1+

[size=small]雀巢金裝1+ 係轉左新裝兼加左價

大宅

轉o左咩樣?加o左幾多?
我星期六o係藥房買好似冇分別

大宅

我都想知呀???
有冇人可以報料呀??
因為我上次同雀巢定, 都係同之前果D一樣, 都冇唔同喎??
如果加咗價, 又加咗幾多呀??
Thanks!!

男爵府

畀面勳章

我樓下間藥房,雀巢金裝1+賣緊$115,之前賣$110

別墅

janice_fong 寫道:
我都想知呀???
有冇人可以報料呀??
Thanks!!

我上兩星期去藥房買, 點知佢地話間廠無貨, 到上星期去睇就見到換左新裝, 好似係升級左tim呀, 本來賣105, 加到依家118, 好似加左好多錢咁... 我想問你點樣同雀巢定架, 如果係平d, 我都想同雀巢定, 可唔可以比電話我呀

大宅

好媽媽勳章

係護協訂, HK$653.00 /6nos.
不過要4月1日先開始可以訂.

大宅

katekei,

我3月中係護士總工會訂咗, 果陣時ge價錢係:
HA #1 ~ 6X900g = $847.-
HA #2 ~ 6X900g = $734.-
助長 #1+ ~ 6X900g = $630.0-
助長 #3+ ~ 6X900g = $520.-
NESPRAY (兒童奶粉) 1+ ~ 6X900g = 524.-

不過依家就唔知價錢有冇改變喇
同埋, 好似一係要係護士總工會ge會員OR雀巢會員才可價訂購架.....查詢TEL: 2789 3081, 你可以打呢個電話問架

katekei 寫道:
[quote]
janice_fong 寫道:
我都想知呀???
有冇人可以報料呀??
Thanks!!

我上兩星期去藥房買, 點知佢地話間廠無貨, 到上星期去睇就見到換左新裝, 好似係升級左tim呀, 本來賣105, 加到依家118, 好似加左好多錢咁... 我想問你點樣同雀巢定架, 如果係平d, 我都想同雀巢定, 可唔可以比電話我呀 [/quote]

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

有無得送貨呀

助長金裝1+係唔係 6x900g=$630.-

大宅

點解有得送既???
我都係護士總工會訂ga不過冇野送ga喎[quote]
linglingcandy 寫道:
係呀,我都係護士總工會訂過,有細罐送,你有冇細罐送架?

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我都冇得送喎 你係幾時訂架??

hon_lam_baby 寫道:
點解有得送既???
我都係護士總工會訂ga不過冇野送ga喎[quote]
linglingcandy 寫道:
係呀,我都係護士總工會訂過,有細罐送,你有冇細罐送架?

首頁

尾頁

跳至