想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

.

我平時o既cycle係上個月幾號o黎,下個月都會同一日o黎。而我上次M係2月26日,照計應該係3月26日o黎,但到呢一刻都仲未o黎,我諗過會唔會2月份得28日咁短,係咪會遲兩日先o黎呢?但我睇返2006年的紀錄,2月9日o黎M,3月9日好準時o黎喎。我o岩o岩買o左驗孕棒,係咪聽朝起身先驗好o的呢?

我試o左3年仲未有,會唔會咁好彩呀!
我有兩個小寶寶,哥哥 & 細佬 !

複式洋房

Re: M 仲未o黎,驗唔驗好呢?

你都可以驗下ge, 我有1次成2個月先黎ar... 點知中個空寶
:cry:
當然, 我都好希望你有o左啦, 但係有好多野都會影響到幾時m ga wor, 我唔舒服, 唔夠訓, 緊張都會遲架喎...
你聽朝試下先啦... 唔肯定仲可以去睇中e, 我有d friend唔知自己有o左, 去睇中e時, 阿ec 話佢知有o左wor...

希望你今次成功啦, 仲趕得切生個金豬仔ga!!!

大宅

skytower,

我都覺得驗下好 d 。因為知道是有了可以小心日常生活多 d。
若沒又可放心 d ,可能早 d 來呢 ! 那又可早 d 努力呀ma !

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

今朝驗o左..........................有線呀 ,我買o左兩枝唔同牌子的驗孕棒,同一時間驗,曼秀雷敦的結果有直線,唔係好深色,但係好明顯睇到。CleanBlue的結果有十字,直線淺色過橫線 & 淺色過曼秀雷敦條線,但都睇到係十字。

我係咪發緊夢呀?我真係試o左足足近3年o勒。

等我同大家分享o下今次的經驗。由識我老公到而家,佢成日都要呢喥飛o個喥飛晤o係香港,每個月的吉時都要約佢返o黎,近呢年幾我都有睇過西醫、中醫、又睇番西醫,最近3、4個月食o緊排卵葯,上次我同醫生講想照o下輸卵管係咪塞o左,醫生話過往有o的人係照完後唔知點解又好快有o左,可能通通佢又通番,我的報告係冇塞冇問題。跟住2月26日 M come後第3-8日食醫生開的排卵葯,o岩o岩Day14 晚老公由歐洲飛返o黎,原本佢預o左我的Day11返到o黎,點知我2月份的M早o左,佢搭飛機前我買o左一打雞精叫佢帶理去每日飲一樽,哈哈!

老公而家身在上海,星期日先返,我仲未話比佢知 M 未o黎,我見佢o係電話又冇問,唔講住。我想過兩日再驗o下,肯定o的先講,我總係覺得自己而家係咪發o緊夢!

祝各位想Bingo的,早日Bingo !

複式洋房

我今日11:30約o左做每年一次婦女檢查,要抽血驗血型及血型因子、血色素、甲狀腺功能測試和量血壓。

要抽血,去唔去好呢?

男爵府

好媽媽勳章

hi skytower52 ,

應該八、九成係bingo啦...恭喜晒妳!!

我同妳一樣mc係2/26,不過我cycle就冇妳咁準,應該都over40day。我check排卵大約係day25/26到,最快都要4月頭先有派彩。

複式洋房

skytower52,

恭喜晒呀... bingo o左!!! haha, 唔知點解我都好開心呢!

都去做檢查la... 話俾e生知你懷疑自己bingo o左, 可能會順便check埋wor...

總之恭喜晒你呀...

大宅

skytower52,

願來你都試了3年

民房

skytower52

congratulations, had you use David test paper before bingo?

大宅

hi skytower52 ,

恭喜晒妳!!

大宅

skytower52
原來你已經等左3年啦.今次Bingo真係好鄧你開心

男爵府

skytower
去...點解唔去呀 ?
抽血仲可以好準確咁知道
你係咪真係有左
仲可以check到有左幾耐tim呀
你話比醫生聽...叫佢check埋就得ka la
當然...要收多小小錢la

民房

skytower52

Do remember to tell us once you have confirmed pregnant. Good luck!!!

大宅

恭喜晒呀!

大宅

hi skytower,

恭喜你呀!努力左三年,真不是一段短時間喔!
希望你同bb都健健康康,開開心心享受懷孕既過程啦~

呀~重有你可唔可以同我地分享下你check到有之前d先兆呀? thanks! :mrgreen:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜!!! 恭喜

複式洋房

skytower:

恭喜晒 , 又多一位豬媽媽喇

好想聽你check到之前有乜先兆 ???

我上次m遲左9day , 食左 "炸糊" :cry:
24/3剛好day 1, 希望黎緊4月份 果幾日連續hoilday同老公 "努力"d啦 如果攪得惦仲可以趕得切齊齊bingo做豬mama

:-P :-P :-P

別墅

恭喜晒

複式洋房

沒有,我冇買過David test paper用。

bamabb 寫道:
skytower52

congratulations, had you use David test paper before bingo?

首頁

尾頁

跳至