論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

超串既agent (萬邦x團)

有次個印印同我講...話要4月4號去領事館簽証
我就問一定要4月4號呀?
佢就話: 係
之後我打比佢個agent問, 點解一定要4月4日, 佢就到支吾以對, 唔答我問題. 跟住仲叫我比2個鐘頭佢去簽証. 我再問佢,係唔係你教個工人講淨係得4月4日, 佢又唔答我. 我話你咁遲先同我講, 我未必請得切假, 跟住條死agent仲鬼死咁串講, 2個禮拜你都請唔到.
頂...我谷鬼氣未話我唔同你講, 我同你佬細講.
點知..佢佬細仲串~
我問佢...點可能得一日去辦証..你地咁唔老實
我點信得你地過...仲話請2個鐘頭假...咁點計呀d假?
嘩...我都未講完...個條友就發爛渣, 話 : "咁唔鍾意就算...個工人唔係我...簽証呢d野我可以唔攪架"..跟住就冚左我線

嘩...我頂..邊個係僱主呀!!)))))))))
要我就返你轉頭~

其實我之前都聽過呢間野好唔掂架啦
因為呢間野個佬細係印尼華僑
所以成日都幫住哂d工人

各位bk媽...千其唔好搵呢agent呀
萬邦x團
香港皇后大道340號華太國際大廈1xx4室

別墅

Re: 超串既agent (萬邦x團)

bbming,

個agent 咁串呀,你也有給佢地agent費的.此間agent真是很衰呀...通常d agent 也會幫回僱主的,你此間agent 萬邦咁串....真的要大家要小心選擇agent 公司了,我之前也有聽過此公司的,口碑也是麻麻的....今次也聽了你這樣說.真的是入了黑名單了 ,
我自已那個印印也用了1年多,之后我打回自己agent想他同我印印說她的工作之態度,此agent 也很幫我打比印印問佢發生什麼事,所以我都覺得選擇agent 也是很重要的..

別墅

Re: 超串既agent (萬邦x團)

仲有呀......
佢地果d staff全部都好無禮貌架~
成日講過d野都話唔記得.
未同佢簽約果時...就好聲好氣.
之後就mug都唔理

首頁

尾頁

跳至