跳至

首頁

尾頁

男爵府

In case you miss this news from HK ... 瘋狂追星家族送命收場

From today's 明報 ... click here

大宅

好媽媽勳章

Re: In case you miss this news from HK ... 瘋狂追星家族送命收場

I just read this news.....what can we say??

~我有一個好老公同三個小寶貝~

大宅

Re: In case you miss this news from HK ... 瘋狂追星家族送命收場

devlin媽,
我今朝睇既時候都唔敢相信,呢個年代仲有呢d事發生.個女顛都算,竟然可以老豆顛過女...........我比2個字形容"恐怖"

大宅

yes ar. 劉德華曾透過經理人痛罵其行為不可取,亦表示不會與阿娟會面。I think Andy Lau is doing the right thing!

大宅

大家唔好以為系個女追星,其實實系個老豆追先至真,個女系陪老豆嫁! ?-(

男爵府

總之就係成家人都有問題啦。 真係唔識講。 我話比Devlin爸知時佢都呆一呆。

大宅

無錯,成家人都有問題,那邊廂bamum88分享的公公婆婆不忍生離死別,好感人!!!!這邊廂,呢對母女竟可置老公/老豆條屍不顧,臨走幾個鐘仲去等華仔,最後連人走返深圳都不去認屍,好嚇人!!!!

首頁

尾頁

跳至