跳至

首頁

尾頁

子爵府

請齊齊杯葛e間豆腐鋪 @@

[size=medium]大榮芽菜批發
24766263 24767965 在元朗新路 @@
對面係賣一間有機蔬菜的

事緣我去買豆腐 ~ 用手指一指想指明要那部份的豆付

那位豆腐婆就好大力推開我的手脾~ 推到我係痛架 :-(

我問佢做咩郁手郁腳 整痛我~ ?-(
個女人仲好惡講唔俾咁揀豆付架 ~ 郁你隻手咪郁 ~ 唔得呀

雖然我唔係大客仔~ 只係買了3蚊豆付~ 我話唔俾揀你可以出聲 ~ 唔好郁手郁腳 ~ 我隻手e家好痛 ~
佢仲好惡係咁鬧係咁鬧

那刻真係想報警 ~ 點講都好 郁手郁腳就係唔岩 ~~
無拿拿被人打咁 @@

anyway 請大家支持罷買e間衰格豆付店

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re: 請齊齊杯葛e間豆腐鋪 @@

我撑你

子爵府

下次咪鬼去幫趁佢啦~
你實逞有無掂到人地d豆腐架,
果個老細又會咁惡死既~
係街市買野, 指住果樣野話要買果d都好正常,
唔係人地點知你要買邊do者~
但都唔使郁手郁腳o者!
:tongue:

伯爵府

畀面勳章

YA YA YA :tongue: 支持ADDFISH

珍珠宮

我上次去同益街市對面o個檔(好似叫發記)買豆腐, 個女人又係好衰.

佢比我舊豆腐係散開晒ge, 咁我就話: "呢舊爛ge, 可唔可以比另一舊我?" 點不知佢好惡死咁講: "豆腐爛左又有咩出奇? 滑豆腐係爛ge la" 聲大夾惡, 豈有此理.

公爵府

畀面勳章

同益街市出面好多間舖都鬧客架
郁手郁腳真係唔啱, 仲咁講野實在過份, 我會記住唔同佢買野

民房

果次我係同益街市對面間菜檔買20幾蚊野叫拒俾1條蔥拒唔俾我話間間都俾唔係呀1條又唔係多拒就話俾1蚊買先有 我覺間野好扼人以後都唔幫親拒

男爵府

以後咪鬼幫親佢,咁樣做生意, 佢好快關門大吉

伯爵府

同益街市d人係咁架,成日去都見到有人鬧交,賣野d人d服務態度極差,佢地覺得買就買唔買就算,唔希罕你買咁架

大宅

支持ADDFISH!

大榮芽菜批發

子爵府

多謝你地呀 ~~ 可能元朗多有$$ 人啦 d hawkers 唔稀罕小生意~擺賣係過下日神瓜 ~

rubytang 寫道:
你實逞有無掂到人地d豆腐架,
梗係無掂過佢d 豆腐啦~ 咁唔衛生咩 ~ 如我掂佢豆腐我就唔岩囉 ~ 被人鬧就好應該囉是嗎

複式洋房

支持

首頁

尾頁

跳至