自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無JM去食過, 係咪好辣?? 我女少辣都食唔到.

THX

男爵府

可以叫小小辣,即時下載稻香App可以平$20元

wcpcelia  THX FOR SHARING  發表於 13-11-7 14:05

子爵府

醒目開學勳章

回覆:稻X豬軟骨雞煲~~~你食左未

上次佢唔比我叫小辣,你可一黎到即夾起d辣椒唔要

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

食左,唔算辣,不過好易食中啲香料,個口麻左一陣

侯爵府

陪月勳章

回覆:稻X豬軟骨雞煲~~~你食左未?

我覺得好鹹
無辣味

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

公爵府

我唔食得辣感覺係麻,唔算辣

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:有無JM去食過,+係咪好辣??+我女少辣都食唔

原帖由 dream100 於 13-11-07 發表
有無JM去食過, 係咪好辣?? 我女少辣都食唔到.

THX
吾比減辣,得正常辣,你可以一上台清走辣,再加多些水,稀釋d. 不太辣。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

同上次雞煲無咩分別,都係似咖哩味多d
唔算啦,得3-4分,10分滿分辣

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:dream100 的帖子

男爵府

choi0112 發表於 13-11-7 15:43
我覺得好鹹
無辣味

我昨晚食左, 同你感覺一樣....我覺得佢麻麻地!

仲有, 係得呢個煲咁平$48, 但其他火鍋料好貴...

我叫碟普通肥牛(已經唔叫安格斯果隻), $44得4片!!

嚮鈴得4件....

fanny3315    發表於 13-11-7 16:41

我已不顧安危, 誓死都一齊
看不起這個繁華盛世~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Tung2476 發表於 13-11-7 13:42
可以叫小小辣,即時下載稻香App可以平$20元

食過, 都OK, 還有六罐啤酒送!

男爵府

回覆:mickeyeva 的帖子

啤酒飲唔晒可唔可以拎走?

首頁

尾頁

跳至