自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我上個月7號做左引產(bb發育異常,22week)惡露泥左二十幾日,但到今日仲未m come,醫生話要個幾月會泥m,我想知究竟係由引產後計定係惡露泥完後計
同埋尼段其間有無機會懷孕

子爵府

回覆:引產後一個月

引產之後d惡露同m好似同正常生bb一樣架?

男爵府

玩具勳章

回覆:引產後一個月

以我自己計,引產後接近3個月,正式第一次來,

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我上個月7號做左引產(bb發育異常,22week

原帖由 Fanfan310 於 13-11-07 發表
我上個月7號做左引產(bb發育異常,22week)惡露泥左二十幾日,但到今日仲未m come,醫生話要個幾月會泥m, ...
保重身體呀!

伯爵府

我上個月7號做左引產(bb發育異常,22week)惡露泥左二十幾日,但到今日仲未m come,醫生話要個幾月會泥m, ...
我都試過引產(23w),做完計一個半月黎M!之後3個月後再懷孕,依家囝囝3歳幾!樓主你要加油!保重身體!

子爵府

你無避孕??

比身體抖下,記住做足安全措施,引產完同生完一樣,子宮未復原唔好咁快有住,身體未ready

首頁

尾頁

跳至