跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

肚痛

我成日肚痛,你們有嗎????

洋房

Re: 肚痛

daisy daisy

我都係呀, 我依家留意梗, 關唔關我成日飲奶嘅呢
你都試吓留意吓你嘅飲食吖

民房

我都有
有好多剛有bb的都有,如果無見紅便ok

大宅

我都有, 不過冇M咁痛!

該用戶已被刪除

別墅

我都有ar!
之前痛多d, 好似m痛咁, 而家日頭痛小d, 但呢兩晚痛到醒ar...

洋房

哇, 原來我地有咁多同"命"相憐嘅姊姊 ---
---- 大家努力呀

大宅

畀面勳章

haha, 我同老公都afraid唔知點解個肚會痛 (好似m痛咁), 睇完你地d posts, 發覺原來大家都係咁, 可能係d 正常反應la, 咁都放心d , 大家努力呀

別墅

好媽媽勳章

咁睇有都係正常嘅

洋房

係呢, 咁大家又有無
1.MIMI 好脹, 好痛呀
2.成日都好眼瞓 , 但係又成日失眠

大宅

lindacsl 寫道:
係呢, 咁大家又有無

兩樣都有, 不過失眠開始冇乜, 但訓唔多囉!

大宅

hihi, all

我打去問了曾祥風醫生, 佢話因為子宮開始大, 如沒見血是ok 的!!

我超眼訓, 返工勁辛苦, 已經十點訓都是好累!!
0206 寫道:
[quote]
係呢, 咁大家又有無

兩樣都有, 不過失眠開始冇乜, 但訓唔多囉![/quote]

大宅

我個肚就無痛,只係有少少谷.未驗到時個胸勁痛,宜家好好多.反宜有尿頻,試過訓緊時"瀨"左一下 ,同埋我呢排好似重精神過以前 ?-(

大宅

好媽媽勳章

唔知點解每逢訓覺我都覺得個肚有啲痛, 無論我打側訓定係平訓都有種扯住扯住既感覺, 你地有無ga?!

大宅

Flo0602 寫道:
唔知點解每逢訓覺我都覺得個肚有啲痛, 無論我打側訓定係平訓都有種扯住扯住既感覺, 你地有無ga?!

我有呀!不過無痛,只係唔係好舒服囉,訓定左就無!!
我聽mami講,最好平訓對安胎好喎~不過有時太耐同一姿勢會有d腰酸背痛,右打側訓一陣囉!

大宅

好媽媽勳章

cwclsh 寫道:
我有呀!不過無痛,只係唔係好舒服囉,訓定左就無!!
我聽mami講,最好平訓對安胎好喎~不過有時太耐同一姿勢會有d腰酸背痛,右打側訓一陣囉!

原來大家都係咁! 我仲以為自己太緊張或者係有乜野唔妥先至會痛添!!

大宅

畀面勳章

我個肚由上星期開始奄奄痛到依家la... :-(

洋房

我依家開始少左肚痛喇. mimi都已經無咁脹, 但係都仍然係超眼瞓......... 一日瞓足10個鐘以上 , 再加每日1-2次晏教
又成日要食嘢,又口淡淡, 但係食極都唔飽 ... 好似大食積咁呀... 成條大懶蟲咁呀 -- 你地係咪咁嫁

大宅

好媽媽勳章

我依家開始少左肚痛喇. mimi都已經無咁脹, 但係都仍然係超眼瞓......... 一日瞓足10個鐘以上 , 再加每日1-2次晏教
又成日要食嘢,又口淡淡, 但係食極都唔飽 ... 好似大食積咁呀... 成條大懶蟲咁呀 -- 你地係咪咁嫁

家陣我肚痛少左, 唔知係因為習慣左定係真係少左呢, haha~ 眼訓就梗ga la, 呢幾日假期我日日都訓12個鐘, 有時仲要訓埋晏覺, 連honey都笑我好似隻豬咁! 至於胃口我反而差左, 食少少野就覺得個胃頂住, 所以都係少食多餐.

大宅

我右係呀~~~食極都唔飽咁....不過呢兩日夜晚訓得唔係好好,左擰右擰咁,食飽後右有少少好似作嘔咁.....我發覺去完ngng個肚係無咁唔舒服,不過我唔係日日有得去... T_T

首頁

尾頁

跳至