夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章

del..

琥珀宮

畀面勳章

回覆:係咪我小器

認真地答 :係,我覺得你小氣

子爵府

你諗多左姐,吾通佢話:同事你太醜,先吾追.有時講嘢都要顧下人哋,你都知佢係隨口UP

瑪瑙宮

我覺得您諗得多餘.

子爵府

Case 1: 面紅, 我覺得奇怪, 咁大個人見到同事面紅? 唔通佢好緊張?
Case 2: 而家諗有D無謂!
Case 3: 我覺得個女仔衰D, 係你面前問你C6D咁嘅問題, 白痴!

感覺你C6都好口花花WOR, 唯有睇緊D啦!

miucarcar  完全認同  發表於 13-11-13 12:21

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:係咪我小器

口痕姐
咪尤佢law

大宅

引用:C6+好受女同事歡迎,+佢啲女同事嚮街遇到佢

原帖由 lafield 於 13-11-08 發表
C6 好受女同事歡迎, 佢啲女同事嚮街遇到佢,隔條街都會笑曬口黎打招呼,c6 見到佢即刻面紅紅,我問佢仲咩面 ...
明顯你c6本性口花花,你睇緊些少無可厚非!佢今日未出軌不代表將来唔會,小心!

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

子爵府

2018復活節勳章

回覆:biloveu 的帖子

del

大宅

回覆:係咪我小器?

Sorry ,我認我小器先。如果發生喺我身上,我一定發嬲!

子爵府

lafield 發表於 13-11-8 15:14
Case 1 : 我同佢就係因為做同事而識,而當初佢識我果時,佢撞見我就好緊張,正正就係面紅紅呢個表情,所以 ...

咁佢係見到某一個係先係咁定點? 如果只某一個, 你要小心睇住.
同事日見夜見, 有好感好易出事!

至於你成日話自己唔靚, 呢個唔好深究了, 你自有吸引佢之處的.
我都唔靚架, C6幾靚仔的.

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+lafield+於+13-11-08+發表C6+

原帖由 回頭浪子 於 13-11-08 發表
明顯你c6本性口花花,你睇緊些少無可厚非!佢今日未出軌不代表將来唔會,小心!

...
係呀,睇返佢以前啲相,有好幾張係啲女主動\"kiu\"住佢手臂,佢仲笑到四萬咁口..
就算佢無心,我唔信全部埋佢身既女仔都係無意

男爵府

你C6都幾口花花果種,出軌機會都幾高

既然嫁左都無辦法,唯有接受

但你要做好自己先,覺得你有D自卑,無自信

適當打扮下自己,有自己既圈子,晤好過份依賴佢

呢停男人晤適宜抓得太實..

公海有個post講緊"御夫術",去學下野

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=9494211
今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

大宅

你地拍咗拖幾耐就結婚 ? 我想你地應該不過30 yrs ??

你點解對你老公無信心 ? 又對自己無自信 ?

你成日諗多咗, 係會另你老公 好煩 (如果, 佢知你成日亂諗, 而佢無做錯野) ..吊轉係你, 你放工後, 會唔會約朋友, 飲野, 吹水 ?? 而唔想返屋企 ??? 因為, 對住你, 解釋又唔信, 比我講多 3 次, 我會放棄 (我係一個無 patient 既 人 )

久而久之, 你地會有誤會, 咁就好難攪啦...

基本還原步, 諗一諗你當初因咩reason 要嫁呢個人

大宅

引用:你地拍咗拖幾耐就結婚+?+我想你地應該不過3

原帖由 MonkeyGirl 於 13-11-08 發表
你地拍咗拖幾耐就結婚 ? 我想你地應該不過30 yrs ??

你點解對你老公無信心 ? 又對自己無自信 ?
同信心或自信無關!香港女多男少,又有一堆盛女,只要發現有質素男人,實有人埋身!小心駛得萬年船。

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

子爵府

2018復活節勳章

引用:你C6都幾口花花果種,出軌機會都幾高既然嫁

原帖由 rose1984 於 13-11-08 發表
你C6都幾口花花果種,出軌機會都幾高

既然嫁左都無辦法,唯有接受
Thanks
我都發覺自已太依賴佢,所以連續幾晚分別約左fd 同家人去食飯happy吓!
比個空間大家透下氣
我都明白男人唔鐘意女人懷疑佢,所以我從來唔會質問佢同咩人食飯、whatsapp, 只要唔好比我見到就ok

rose1984  都晤好信到10足,留返30%好喔  發表於 13-11-8 16:22

子爵府

回頭浪子 發表於 13-11-8 16:17
同信心或自信無關!香港女多男少,又有一堆盛女,只要發現有質素男人,實有人埋身!小心駛得萬年船。:heheh ...

Agree, 小心駛得萬年船

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:lafield+發表於+13-11-8+15:14+Case+

原帖由 biloveu 於 13-11-08 發表
咁佢係見到某一個係先係咁定點? 如果只某一個, 你要小心睇住.
同事日見夜見, 有好感好易出事! 至於你成日 ...
係某一個先咁咋,果個女同事係我朋友個舊同學,聽講好識tum男人,感情世界亂到不得了,可以背住自已男友做人小三,所以我特別介意c6見到佢個反應

子爵府

lafield 發表於 13-11-8 16:51
係某一個先咁咋,果個女同事係我朋友個舊同學,聽講好識tum男人,感情世界亂到不得了,可以背住自已男友做 ...

咁你C6可能對佢有好感,
睇緊D!
佢地工作上常要接觸嗎?

別墅

哇 ! 你係度, 個舊同事都咁口花.... 13點咁.... . 呷醋都正常既.... 不過唔好太上心.

睇佢平時點對你好過......

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:lafield+發表於+13-11-8+16:51+係某

原帖由 biloveu 於 13-11-08 發表
咁你C6可能對佢有好感,
睇緊D!
佢地工作上常要接觸嗎?
以前係同一team, 佢地差唔多日日見,有次仲比我撞到佢地一齊放工.(c6話咁岩撞見所以一齊行去巴士站)
..
最近佢轉左team, 同個女人少見左,人都安心啲

首頁

尾頁

跳至