跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 香港保護兒童協會按摩班 [第二班]

我記起喇...maggieman !!

有個bb 得 3個幾月人仔...應該唔係0611 的bb..

maggieman 寫道:
oic~~~~~~~~............!!
咁又想問點解呢.....報名份list得14個家庭既呢??仲欠一個!![quote]
suki_pang 寫道:
maggieman,

有pair係家姐 + 細佬 ... 係龍鳳胎..
佢地 報名時用1個名...

[quote]
同埋如果照睇明明有3位無到既話,點解仲會有13位bb出現既.......百思不得其解...... ?-(
[/quote][/quote]

大宅

得3個 月~~~~~oh

大宅

我都傻下傻下...依家先記得...
果日果個bb的爸爸仲抱過黎 say hi ...
果個bb 都好大 size 架..係大碼b ...

得3個 月~~~~~oh

大宅

記唔記得係相中邊位呢??咩野名呢??
因為到而家第二班d名都未知道晒邊個打邊個.........

大宅

紅色衫bb ... 以我o既記憶~~囡囡黎架 ... 11月尾出世..
叫咩名就真係唔記得...
記唔記得係相中邊位呢??咩野名呢??
因為到而家第二班d名都未知道晒邊個打邊個.........

大宅

如無意外..紅衫b囡..應該係fatbird ...

而有個麻麻/婆婆級抱住果個應該係...
louise0752+堯堯 (仔仔)

事關, 果日我係第2個到會場 ...
之後就有個媽咪 + 麻婆級 + bb 跟後...
而在簽到時, 那位媽咪簽在臭b個名下一格 ...
對番你地個list...我估.. 臭b個名下一位..
就係 .... louise0752+堯堯 (仔仔)

咁...
紅衫b囡即係fatbird 啦....

大宅

唔該晒你呀suki_pang
我會加番上去架啦

大宅

"紅衫b囡..應該係fatbird"
Yes Yes, Bingo!!

首頁

尾頁

跳至