興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

我用緊iPhone 4, 想換機, 比少少意見please, 最concern, email & whatsapp, 唔太打機睇電視

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

whatsapp - 會唔會傳影片? (android 只可以傳不大於12MB)
whatsapp - 你要唔要隱藏上線時間? (只有IPHONE做到, andorid 要買app)
4" vs 5" 機....防水不防水...
如果睇戲, 電視, 我會建議人用 android 大畫面機...
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

男爵府

好媽媽勳章

回覆:iPhone 5s VS Sony Z1

剛剛由4s轉Z1, 適應中,so far so good, 無後悔!

大宅

我都係 剛由4s轉Z1, 適應中,
有好多4S 用開的APPS 要裝返 入ZI 度,
需要多點時間 適應個 輸入法,

梁師奶  ❤ღ(。◕‿◠。)ღ Carmen

別墅

回覆 jlam 的帖子

pls check pm

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都煩惱緊呢個問題, 上網睇d人評語z1又唔係真係好好咁, 唸緊係咪 i5s 穩陣d.... 唉
我在BK的成長~~

伯爵府

好媽媽勳章

catherinenyc 發表於 13-11-20 10:53
我都煩惱緊呢個問題, 上網睇d人評語z1又唔係真係好好咁, 唸緊係咪 i5s 穩陣d.... 唉 ...
多謝各位意見呀!
我終於買左IPHONE 5S, 原因係,SONY Z1真係太大部,我單手打唔到電話,而且,我其實唔睇劇,唔聽歌,造工方面,我仍然覺得IPHONE細緻D,機身又輕D,加上,其實我都怕用新系統,STAY WITH IOS 我會少好多煩惱

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

jlam 發表於 13-11-20 21:29
多謝各位意見呀!
我終於買左IPHONE 5S, 原因係,SONY Z1真係太大部,我單手打唔到電話,而且,我其實唔睇 …

i am also thinking about these two models.
i don't really like 5s, but given that my current contract will end soon, and i want to get a new phone anyway, maybe 5s is easier for me to migrate as i am using 4s and i have many apps and data (e.g. password app) that i still want to keep.

i also like iPhone's camera more… the photos look more natural

but i think z1's screen is quite nice. much better than korean phone

大宅

我剛買了Z1,請問點樣transfer d 電話contact from iPhone 4 to Z1, thx

侯爵府

我都剛由iphone5轉Sony Z1, so far 無後悔!

首頁

尾頁

跳至