跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 5歲生日會非一般燒烤聚會!快d

5歲生日會非一般燒烤聚會

日期:2007年4月29日(星期日)
地點:某大機構會所
(荃灣地鐵站再轉乘11號專用車 )
時間:1000-1600(時段內任玩)

1) 瑤媽 (2a+1c)
2) 丸媽 (2a+2c)
3) 承媽 (2a+1c)
4) cacalam (2a+1c)
5) 新媽 (2a+2c)
6) 心媽 (2a+1c)
7) Alison媽 (1a+1c)
8) COBE (1A+2C)
9) pigma (2A+2C)
10) kongsou (2a+1c+1maid)
11) Taurus (2a+2c+1maid)

大宅

呼籲各位有份準備食物o既靚太, 預食物o吾好o甘重手呀, o吾夠食可以即飛去超市補倉架, 太多食o吾晒就幣o刺.

大宅

今日玩得好開心,野食預得埋埋好,班細路個個大左識玩集體遊戲,再而扮鬼扮馬切蛋糕,氣氛好好 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

希望好快又可以再一齊玩

大宅

caca

岩岩又諗起多樣,鐵絲網你好似又係冇計

大宅

好媽媽勳章

真係好開心呀! 佢地真係好攪笑(尤其玩集體遊戲,
[size=x-large]多謝丸媽!辛苦妳

返來仲教訓佐"一姐"tim 呀!嘔血.....

未食晚飯又d肚餓tim........
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

好媽媽勳章

丸媽媽 寫道:
caca

岩岩又諗起多樣,鐵絲網你好似又係冇計

等我e家自己計多次自己條數先.............
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

多咩謝~都咁熟咯! 最緊要大家開心

玩完一日開心咪得囉! 仲要教訓?! 訓教把啦

大宅

好媽媽勳章

係呀!應該計佐啦!c6返,用電腦,要訓...

大宅

丸媽,

今日真係辛苦妳了! 搞到你都冇啖好食. 食飽飽瞓得未?

我可以證明,兩個網已經計左錢. d細路今日真係好開心,心心一沖完涼就即刻瞓著. 我就繼續執屋喇! bye.

男爵府

各位,

今日真係好開心,尤其呢年都好少機會見到你地,今日又傾又玩,真係好高興,搵日又一齊出嚟玩過......,再唔係淨係我地班女人出嚟食吓飯都得~~

唔該晒丸媽,caca,honey,心媽,仲有d幕後功臣.......

男爵府

cacalam 寫道:
真係好開心呀! 佢地真係好攪笑(尤其玩集體遊戲,
[size=x-large]多謝丸媽!辛苦妳

真係辛苦曬丸媽. 見你騰來騰去, 唔係好覺你食野.

另外多謝"燒野食"既爸爸媽媽. (我係咁食,都無幫手燒過 )

佢地自己係室內玩"開演唱會"仲攪笑啊~~ , 果一幕都好野笑.

大宅

尋日真係玩得好開心,兩個仔上車數三聲即"lum"

見到

大宅

冇花冇假冇作大, 尋日真係好合皮, 大o既食得安心, 8得放心, 細o既玩得開心~~~~真係盡興呀.

幾時再出黎呀? 快d啦~~~快d啦~~~好想快d再出黎呀.

首頁

尾頁

跳至