興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

好像Note2有的“錄音機“,在Note3找不到

複式洋房

回覆:phoebeyim 的帖子

你去應用程式,第一頁的左下角嘅Samsung folder內

男爵府

引用:好像Note2有的“錄音機“,在Note3找不到

原帖由 phoebeyim 於 13-11-12 發表
好像Note2有的“錄音機“,在Note3找不到
多嘴問句,note2同note3有咩吾同,好在那裡?

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 889388 的帖子

簡單一答... 就係軟件和硬件都有進步.....如果冇用過note2/3 ,,, 其實以家入note 2 都好夠用.

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

男爵府

引用:回覆+889388+的帖子簡單一答...+就係軟件和

原帖由 linggo 於 13-11-12 發表
回覆 889388 的帖子

簡單一答... 就係軟件和硬件都有進步.....如果冇用過note2/3 ,,, 其實以家入note 2 ...
現在用S3,見note2跌咗價所以....

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:889388 的帖子

note2唔差,低玩,到出年出note4,先考慮note3未遲。
但你由s3上note系列,重量都差好多…去體會下

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

男爵府

引用:note2唔差,低玩,到出年出note4,先考慮no

原帖由 linggo 於 13-11-12 發表
note2唔差,低玩,到出年出note4,先考慮note3未遲。
但你由s3上note系列,重量都差好多…去體會下

...
吾該!

別墅

回覆:hiphopboy6 的帖子

真係喎,唔該晒

首頁

尾頁

跳至