懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

婷婷出街真係好輕鬆...比起我...
我一袋二袋~ [quote]
celeste88 寫道:
梗係用車仔啦~~
我出街淨係要帶
"尿片,濕紙巾,babysling,同埋兩個胸"囉
好輕型架咋~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

我個時同婷婷一樣~
我都係知道有左冇做野~

你要加油呀~
不過到時生d時間好快過~
[quote]
我個陣都好驚,
但係一入

伯爵府

我想生一打~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~暗瘡~
其實fanny係想生4個~~ [quote]
yoed 寫道:

fannyman07.,,

*0* wa~ 23歲就有3個喇~!!!
超勁~!! 好幸福ar~~
你果然有聽特首話,,生3個 >v<
[/quote]

伯爵府

到時同個仔講...點解叫做jesus..你點講...........
fannyman07 寫道:
哈哈係呀,叫jesus呀,
[quote]
fanny,

你個仔英文名真係叫做"jesus"~~~
[/quote]

伯爵府

fanny~

你個bb真係好肥美~

如果俾我肥凝見到...

佢又想食左佢~~~~

唔知點解都係仲未睇到既 :-( [quote]
fanny,
仲有呀,
我睇唔到你張大頭相既......
快d整過佢啦~~~
[/quote]

伯爵府

你唔好睇小婷婷~
佢大力過我呀~ [quote]
用車仔得你一個點出街呀?
除非你去果d地方完全無樓梯姐,
但有好多地方都要搬車仔架喎,
你一個人搬呀?[quote]

伯爵府

你生完4個又想生第5個架啦~ [quote]
哈哈我唔會聽個白癡特首講野,
所以我要生4個,但過多兩年先開工 [quote]

伯爵府

耶穌~~~~
我愛你~~~

伯爵府

係甘架啦~
有得必有失~
你要好似婷婷甘多d同bb出街~
唔好成日係home呀ma~[quote]
阿藍2006 寫道:
我個d bb車全部都係重,唔係輕
所以唔可以用bb車,再加上如果我揹住佢
又要行行下開奶,都幾狼狽[quote]

伯爵府

甘佢肯唔肯sit呀?? [quote]
阿藍2006 寫道:
我而家會將仔仔放係學行車由佢自己玩[quote]

伯爵府

你自己湊定工人幫你手呀~ [quote]
就係唔洗我湊都唔知點解甘眼訓,
訓極都唔夠,但夜晚我都有湊耶穌架~![quote]
有人幫你湊,
你想點訓都得啦~~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]

伯爵府

點會苦命呀~
有bb陪你番工邊苦命呀~
係開心...
yoed 寫道:
[quote]
hihi~~
唔遲唔遲,
我地仲後生,
大把青春~~~
我就黎21歲喇~~~個仔5個月大~~~
住係鑽石山咋~~~ [quote]

celeste88,,

好驚ar~~
依家愈黎愈近預產期,,,
到時實痛死我喇~~
我依家個b 7個幾月,,o向harbour city返工
係在職大肚mama = = 苦命

伯爵府

甘你預產幾時呀~
依家有冇去街街呀~
你就好啦~
生仔...我依家都好想生個仔~
yoed 寫道:
[quote]
alleeckw 寫道:
我個時都好怕痛架..
不過去到就要生~
點都要生架啦~
你只希望個BB快D出世...
唔使你痛甘耐~^^

你去照個時..佢冇指俾你睇架咩~
我同佢地唔FD...
呵呵呵.....................
係超FD...
希望你都可以加入我地~ [quote]
yoed 寫道:
[quote]

alleeckw,,

有指到ar~
不過照個細先二十週
個醫生話兩隻腳中間"有d野"
不過我唔識睇,,都睇唔到...>m<

我都希望可以一齊fd底ar!! kaka~~
一齊去行下街街,,買下d抵野*v*

大宅

負負得正

大宅

關事既咩,唔食煙真係會肥d?
甘我生第四個唔食煙試下先
真係好..生左個耶穌仔..唔駛做阿4~
你食煙..個bb都甘重...唔食...可能有10磅..哈哈哈 [quote]
我包尾 :-( 但好彩今次唔洗做阿四
我好想飲忌廉呀
[/quote]

大宅

未呀,我老公想用果個奶奶唔比佢用,
奶奶話佢去搵人改呀,所以都未知
我都睇到~
唔知係唔係真架呢~
你同bb改左中文名未呀~ [quote]
fanny,

[/quote]

大宅

到時真係生左一打暗瘡你咪喊呀
我想生一打~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~暗瘡~ [quote]
其實fanny係想生4個~~ [quote]
yoed 寫道:

fannyman07.,,

*0* wa~ 23歲就有3個喇~!!!
超勁~!! 好幸福ar~~
你果然有聽特首話,,生3個 >v<
[/quote][/quote]

大宅

咪話你阿媽我成日講咸野又咸濕,
所以比人叫做性母(聖母),甘你係我個仔咪叫耶穌囉,
尋日我媽咪問我,我都係甘答佢
到時同個仔講...點解叫做jesus..你點講........... [quote]
哈哈係呀,叫jesus呀,
[quote]
fanny,

[/quote][/quote]

大宅

甘不如玩姐弟戀

大宅

你意思係婷婷出街自己搬車仔上落?
一個女人搬好麻煩架喎又重
你唔好睇小婷婷~
佢大力過我呀~ [quote]
用車仔得你一個點出街呀?
除非你去果d地方完全無樓梯姐,
但有好多地方都要搬車仔架喎,
你一個人搬呀?[quote]

首頁

尾頁

跳至