懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

我第一.............成日第一...

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

覆埋d post先∼

唔溝佢~
celeste88 寫道:
我堂家姐個細佬以前同佢一齊讀書架~~
[quote]
winmi 寫道:
[quote]
肥凝先千祈唔好似個個細路女呀~~
個個"凝凝"超級黑人憎,
成日持住自己係明星,
講每句野都要串下你先開心架......

你又知既??? ?-( [/quote][/quote]

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

女人先會做d甘既野...
你有冇見過d男人甘呀~
哈哈~~~
而家d人咁惡毒既~~~ [quote]
winmi 寫道:
頭先我經理見到o個隻公仔, 好賤咁講"得我幫我男友整返隻先, 等佢激嬲我o個陣可以搵支針, 拮拮拮拮拮拮....."
[/quote]

伯爵府

我梗係唔知啦...
我又唔係做個d...
佢地自己都唔知~
阿藍2006 寫道:
真係~~~
不過都唔知聽日會唔會早起身
如果起唔到,就整唔到啦~~~
唔知佢地做完海港城之後係邊到呢???[quote]
alleeckw 寫道:
你一去到個度睇到~
你一定忍住整~..
實在太可愛了~ [quote]
阿藍2006 寫道:
oh~~
聽日係last day,老公又要返工
諗緊自己一個出去好唔好??[quote]
[/quote]

伯爵府

不過肥凝lee排乖左好多...
又成日笑~
最需要乖乖地個個係肥凝~~~

復活節快樂~~~ [quote]
大家復活節快樂∼
BB乖乖地∼
[/quote]

伯爵府

dreaming啦~
揼骨/....
肥凝係度點揼骨呀...
佢又唔係isaac..佢甘乖...
我地係去by山~
乜咁有我地心呀~~~
一返黎就同我地say hi~~~

返大陸做咩呀??
揼骨呀~~
我都好想呀~~ [quote]
尋日番左大陸冇得上黎...
一番到黎...同你地SAY HI啦
[/quote]

伯爵府

甘far...你都去~
我屋企附近都冇,
所以我去咗好遠好遠既公園~~~ [quote]
我HOME附近都冇LEE D野既∼ :-( [quote]
尋日同isaac去咗公園玩呀~~~
睇黎佢好鍾意"打千秋",
笑到kaka聲~~~ :mrgreen: :mrgreen:
[/quote][/quote]

伯爵府

個張野唔係有地址咩~
我知mk同tsuenwan有~
梗好架~~~我有乜所謂啫~~ :mrgreen: :mrgreen:
但係我要係邊到攞呢~~~ [quote]
知道...你去拿左先..好唔好姐....衰鬼~ [quote]
allee,

check pm~~~有好野呀!!!

伯爵府

我都係呀...
不過肥凝好想玩甘~
未呀......
我唔捨得拆黎玩呀~~~ [quote]
甘你玩左未姐~ [quote]
我今日已經特登落街食m記~~
就係為咗換佢~~

伯爵府

都唔知係咩黎~
係baby outlet 呀~~~
我星期六個日出咗去諗住買,
點知佢話未有貨......激死我!!!
咁我諗住下個星期再去過囉...... [quote]
我鐘意船仔連椰樹太陽擋 Treetop SunShade...
好得意~

係邊度BUY???[quote]
你地有冇諗住買水泡???
我諗住買個水泡比Isaac去游水呀~~~
我諗住買呢3款是但一種呀~~

水泡~~<===pls click

子爵府

我第二,
好耐都未試過第二......
我第一.............成日第一...

子爵府

我好耐都冇見過肥凝,
好掛住佢呀~~

Isaac上~~~
不過肥凝lee排乖左好多...
又成日笑~

子爵府

哦~~~拜山......
我聽日都去拜山呀~~~
dreaming啦~
揼骨/....
肥凝係度點揼骨呀...
佢又唔係isaac..佢甘乖...
我地係去by山~

子爵府

橫掂冇野做,
咪當散下步囉~~~ :mrgreen: :mrgreen:
甘far...你都去~[quote]
我屋企附近都冇,
所以我去咗好遠好遠既公園~~~ [quote]

子爵府

係呀,
我見到喇~~ :mrgreen: :mrgreen:

本來我諗住今日出去架......
點知......
我隻左眼腫咗一大舊呀...... :-( :-(
唔知做咩呢......
我而家唔敢出街呀!!!
個張野唔係有地址咩~
我知mk同tsuenwan有~

子爵府

好睬isaac未識玩啫~~
我都係呀...
不過肥凝好想玩甘~

子爵府

baby outlet d野比出面平架,
我成日都係個到買野架~~
係旺角咋嘛~~
都唔知係咩黎~ [quote]
係baby outlet 呀~~~
我星期六個日出咗去諗住買,
點知佢話未有貨......激死我!!!
咁我諗住下個星期再去過囉......
[/quote]

伯爵府

你係咸濕異形
我唔係呀!!!! [quote]
婷婷你就係異形 [quote]
個陣isaac個頭比我夾到又扁又長架......
成隻異形咁.....=.="

伯爵府

d師奶仔最鐘意運吉
係好nice~~~

我地入玩具反斗城根本就係消磨時間~~
純粹運吉~~~ [quote]
都冇心水野BUY~

係囉~不過D人又真係幾NICE~ [quote]
我星期三個日同allee一齊去整架......
我地個日都逗留咗好耐,
打攪咗人地好耐~~~ :mrgreen: :mrgreen:

我地個日都有去玩具反斗城睇野呀,
不過都係一樣野都冇買~~~ [quote]
[/quote]

伯爵府

唔關我事~
係我媽咪~
就係因為你地錫到佢燶,
所以寵壞咗佢...... [quote]
甘架...
如果我個囡係甘呀~
我估我隻佬第一個打~
佢一定唔留情的~
我凝凝唔會既~
甘多人錫..