跳至

首頁

尾頁

大宅

邊個可以攪bb9個月party??

大家提議下好唔好攪bb9個月party??
仲有邊個可以攪9個月party??
因為bb9個月會爬爬~可以有爬行比賽
Agnes有問過我得唔得閒攪
但係我唔識~攪得唔好就弊家火
大家提議下啦

大宅

Re: 邊個可以攪bb9個月party??

runleiyu
冇話識唔識攪, 有heart就得喇!
如果主要想玩爬爬, 會唔會考慮聯絡埋0608或0610的BB一齊? 實行攪個爬爬陸運會~(不過太大型喇, 我諗可行性不大)
又或者都係主要玩爬爬, 不過就分唔同組別比賽,
男仔、女仔、父子/女、母子/女、造型...
暫時諗到咁多~
睇下各住有冇興趣參加先~

大宅

我冇耐性架又會發癲~有heart都冇用
比我攪攪得唔好~我有排唔開心
你既提議都好好~我去八下先
大家再提議下啦

大宅

阿LING,

唔該O西你幫我出呢個POST.

覺得自己有時間又可為人民服務就來吧 !

]My Melody[/url]

水晶宮

好媽媽勳章

大會統籌BOL點睇???
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

別墅

其實9個月會爬嗎,我唔識所以問下,我都可以幫手

如果攪是否定日期同地方?
同時,有d我估可以re-use,跟上次做得唔得?

別墅

7月1 or 2 都幾好,是假期

大宅

我都可以幫忙啊~

大宅

大家提議下
9個月bb應該會爬
但係有D bb就唔學爬學行囉

大宅

喂喂, 其實都係enjoy 個過程, 就算識爬 , 到時都未必肯爬. 你看轉身比賽就知啦 ! 好多 bb都呆左.

我又諗到一個遊戲, 將bb 圍圈坐, 中間放玩具, 睇下邊個夠快爬去取玩具就win.

我都想攪, 奈何呢排公司較忙. 但又好想有呢幕的回憶.

elvisbb & miffywen, 如果你地可以攪就好了. 心中先定人數, 再找合適地方, 再定日期, post 出黎等人報名o甘羅.
今次等阿bol輕輕鬆鬆抱阿仔去玩, 唔駛佢o甘辛苦啦 !

大宅

係呀~冇話一定係邊個攪架
同意agnes講~等bol輕輕鬆鬆抱阿仔去玩
你諗個game好攪笑~會唔會打交架

大宅

agnes今次係想以大食會形式比大家聚下
唔會咁大型~大約30個家庭
都會有遊戲同食物
agnes有親戚可以book粉嶺或青衣
因為粉嶺個場都幾大~青衣我唔清楚
一係大家有冇其他場地或會所提議下

別墅

有無媽咪想去悅來酒店開party呀

大宅

大頭貓, 

都係BUFFET 嗎 ? 可以講多D資料嗎.

大頭貓 寫道:
有無媽咪想去悅來酒店開party呀

別墅

中菜都得,睇下大家食咩,我要睇下有幾多個人想去先得架,如果係,大家報定名再擇日開PARTY

大宅

大頭貓, 我ADD 左 你係MSN. 你有無裝呀 ??

大頭貓 寫道:
中菜都得,睇下大家食咩,我要睇下有幾多個人想去先得架,如果係,大家報定名再擇日開PARTY

別墅

悅來酒店3樓

給你全新自助美食體驗的咖啡室,佳餚琳瑯,中式、西式、季節性美食如海鮮、菇菌等源源奉上。全間餐廳均為非吸煙區,另有大型開放式廚房、30吋高的小孩自助餐專區及兒童樂園,完全滿足大小朋友的需要

panda hotel
成人 港幣$128 /港幣$138*

小童及長者 港幣$98 /港幣$108*

*星期日及公眾假期

別墅

有媽咪想去就報定名,

別墅

是否可以自己有一個hall??
大頭貓 寫道:

悅來酒店3樓

給你全新自助美食體驗的咖啡室,佳餚琳瑯,中式、西式、季節性美食如海鮮、菇菌等源源奉上。全間餐廳均為非吸煙區,另有大型開放式廚房、30吋高的小孩自助餐專區及兒童樂園,完全滿足大小朋友的需要

panda hotel
成人 港幣$128 /港幣$138*

小童及長者 港幣$98 /港幣$108*

*星期日及公眾假期

別墅

你開一個newpost,約40家庭,
日子定7月1 or 2 啦

首頁

尾頁

跳至