興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本來都吾討厭流浪貓,但今日之後我覺得他們帶給人很多麻煩,由其餵流浪貓的人,簡直不可理喻!

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我本來都吾討厭流浪貓,但今日之後我覺得他

原帖由 hashlulu 於 13-11-17 發表
我本來都吾討厭流浪貓,但今日之後我覺得他們帶給人很多麻煩,由其餵流浪貓的人,簡直不可理喻!

...
點解咁講?

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+hashlulu+於+13-11-17+發表我

原帖由 orangekkkkk 於 13-11-17 發表
點解咁講?
又你呢個膠post,係自由果便已講完一輪,可以不理。即係有人同餵流浪貓既人嘈完話唔鐘意流浪貓。

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+orangekkkkk+於+13-11-17+發

原帖由 oiyau2005 於 13-11-18 發表
又你呢個膠post,係自由果便已講完一輪,可以不理。即係有人同餵流浪貓既人嘈完話唔鐘意流浪貓。

...
樓主兩邊都要留post....應該好想變hit post

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

大宅

回覆:流浪貓

自己詞不達意比人插就話全世界扮清高,睇咁耐你出發點根本想話自己成車小強:pppp:,帶比麻煩你既係小強而非貓。

複式洋房

回覆:hashlulu 的帖子

有無搞錯呀!!!講埋d咁嘅嘢!!!想博鬧咩!!!

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:有無搞錯呀!!!講埋d咁嘅嘢!!!想博鬧咩!!!

原帖由 wingsuet 於 13-11-18 發表
有無搞錯呀!!!講埋d咁嘅嘢!!!想博鬧咩!!!
自由版比人鬧咗幾日啦,樓主潛水冇再出聲喇

複式洋房

回覆:oiyau2005 的帖子

低佢

首頁

尾頁

跳至