自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆:婚姻亮起紅燈

問下老公公司的同事或上司,對客問補货要半夜問?當自己無知!過佢一棟!另外,最重要經濟上保護自己同個女!

翡翠宮

我有一排都同我一個男性朋友晚晚11,12點傾電話,起碼一個鐘,佢有時仲怕嘈醒老婆走去後樓梯同我講電話,我當時有男友,佢地係認識嘅,但果排我地傾嘅係佢剛剛開嘅新公司有問題,佢想搵人傾訴,佢唔想又唔敢同老婆講,因為佢老婆一開始時根本唔贊成佢開公司……

樓主,我唔知你個case係點,但睇你講嘅嘢,只係好表面又冇實際証明,不如你再了解下先再諗啦!又或者你真係諗多左呢,就咁放棄段婚姻,萬一你搞錯,值得咩?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Bcjb+於+13-11-18+發表ԅ

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
我老公38,我32。我有果個女人電話,我可以打比果個人嗎?
一定唔好打!衰緊架!你C6一定嬲!冇野都變有野呀!

比我如有$咪比人查佢囉,來個心安理得!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+cherrieloy+於+13-11-18+發表

我就同佢講,你都無同我講咁多電話啦,佢話人地係收左鋪先知要補咩貨,佢係做玩具架。我話,我想離婚,佢話 ...
你唔好得個講字。你要步署好先。跟住先同佢講。佢照舊會鬧你,你同佢講,其實唔係大聲鬧人果個就係有道理,你做緊咩我好清楚。你唔珍惜呢個家我都無辦法,大家唔需要講啦,我會單方面申請離婚。你嘅計劃中,應該要搵埋地方兩母子住,外家又好,邊度都好。如果你話你無經濟能力,咁你唯有想辦法搵到錢先再提呢件事。靠佢養而佢個心唔喺你度時,其實你係無say的。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

既然係客,使5使3更半夜呀,仲要發難渣鬧人,樓主c6仲5係身有c

大宅

回覆:athruzala 的帖子

傻女,你話離婚咪送個老公比小三,你呢種情況比較煩,因為好難管到個老公,你老公擺明身有屎仲要咁惡。我唔太懂你情況好難比意見

禁止訪問

引用:我結婚10年了,我覺得10年不是一個短暫嘅時

珊瑚宮

夜晚唔出去晤代表冇野,日頭見都得,樓主要揾多d證據先得

禁止訪問

引用:星期日果晚佢好先返屋企,我地吵來,琴日又

伯爵府

我覺得都係睇你仲想唔想一齊, 如果唔再一齊的話, 你準備好了沒有?
無論心理, 財務等準備好了才說分手,
另雖然佢話唔會離婚, 但係唔代表你唔可以申請離婚

複式洋房

溝通真係好重要, 唔好每樣野講心照

水晶宮

有咩客要三更半夜傾電話吖.....

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+BBJOJO+於+13-11-18+發表你了

男爵府

引用:如果係我,若然大家仲在意呢段婚姻的話,我

原帖由 咩都唔識 於 13-11-18 發表
如果係我,若然大家仲在意呢段婚姻的話,我一定會搞清楚,一日傾十個電話唔緊要,辦公事間傾我接受,但返到 ...
係,思想出軌已經唔啱,但希望樓主攪清件事先,唔好誤會

侯爵府

引用:Quote:原帖由+athruzala+於+13-11-18+發表

原帖由 lovelykitty 於 13-11-18 發表
千萬唔好
唔好比機會個女仔扮弱者
咁我依家要點算好呀?我好迷惘哦。我唔知可以點呀?我想帶我個囡走,但我唔知可以去邊呀?我唔想比我媽媽知,佢年幾比較大。但係我係自己攬上身,我好辛苦。

eecat88  可找明愛向晴軒TEL 18288  發表於 13-11-18 14:22
bongbongpatty  你都無講你有無錢方面既壓力
講真做法會好吾同  發表於 13-11-18 09:26

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Bcjb+於+13-11-18+發表ԅ

我老公38,我32。我有果個女人電話,我可以打比果個人嗎?
比著我我會打呢個電話,但要平心靜氣地講了解佢地去到咩程度,適當時放手

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

引用:有咩客要三更半夜傾電話吖.....

原帖由 pbpk03845784 於 13-11-18 發表
有咩客要三更半夜傾電話吖.....
米係!
其實搞野使咩一定要夜晚架?咁d時鐘酒店死晒拉!
如果可以,米同個囡行開下,俾d時間佢,佢睇係米會放棄出面的女人!大家都有空間想清楚,始終吵鬧都無補於事

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+BBJOJO+於+13-11-18+發表你了

有一晚我起身去洗手間,果時你零晨1點半,佢係度講緊電話,細細聲,係唔同架,佢一睇到我出來,即刻話唔講 ...
直覺呢家野。。。信唔過。唔好下下拎離婚出黎講。如果男人見到屋企果個咁煩,更加大條道理搵第個

子爵府

回覆:athruzala 的帖子

樓主,我覺得查清楚件事,我同你一樣,結婚果刻冇諗離婚,加上有仔女,未去到最後差都要堅持,不過依家你老公只是講電話平心靜氣傾清楚!

男爵府

日日打, 仲要傾咁耐,講真,我自己拍拖時都無同c6 咁傾法啦..
仲有, 正常既, 客或老細吾會3更半夜打比人,就算打, 都係好urgent call
urgent 得既野都係講幾句就會收線..

果個女人唔係情人真係好難相信,
至於搞野, 邊個話係床上面先搞得??
爆個房都係30分鐘!!.

女人直覺得好准!

首頁
12345...14

尾頁

跳至