自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

珍珠宮

回覆:婚姻亮起紅燈

我唔信你 c6 係無嘢,只係有嘢到咩地步,同你可以接受到咩地步。

依家風頭火勢,你哋根本無可能傾到。不如你先冷靜幾日,可以搬去其他地方暫住就搬去先。你好好諗清楚,你可唔可以放開哩個男人。你唔想放開佢,咁再傾下事情去到咩地步。如你決定離開,咁你要諗清楚自己同囡囡日後嘅生活。

你日日去 check 佢,同佢嘈,其實解決唔到問題。有啲人同我講,“我要佢認,我要迫佢認,點解唔認?” 我成日反問佢哋迫到佢認,咁你又點呢?離唔離開係自己嘅決定,何必苦了自己?生活苦樂係自己承受,先冷靜問自己想點。

ninini  agree  發表於 13-11-23 19:02
littlejoey104    發表於 13-11-18 13:05

侯爵府

引用:我唔信你+c6+係無嘢,只係有嘢到咩地步,同

原帖由 JoanC 於 13-11-18 發表
我唔信你 c6 係無嘢,只係有嘢到咩地步,同你可以接受到咩地步。

依家風頭火勢,你哋根本無可能傾到。不如 ...
係唔係我思想唔成熟呀?

janetlam74  關你乜事?  發表於 13-11-20 08:23

珍珠宮

靜觀其變先,你都未部署到下一步點做就提出離婚,蝕底呀!諗清楚自己仲想唔想同老公行落去,應唔應該俾機會重新來過等等

伯爵府

BK Milk勳章

如果你咁肯定,佢認同唔認其實又有咩分別?
你要諗清楚自己想點,一係就同小朋友早走早著,
一係就當無事發生,靜待佢浪子回頭。

佢知道你已經知道左,以為自己唔認就可以等於無事發生,
唔知你地平時感情係點,但佢到你知道左仍然毫不避忌,
即係佢無想過要同0個個女人終止關係,對住呢D人佢唔會理你感受,
你一定要為自己同小朋友著想!
如果你仲愛佢,就準備同個女人長時間抗戰,否則都係長痛不如短痛...

sammiebear  agree!  發表於 13-11-18 14:47

翡翠宮

減齡達人勳章

早上又打半夜又打? 賣乜呀?我會信自己直覺,因為有陣時偷食都未必搵到證據架

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

你同佢講唔想離婚, 大家都有心一齊既話, 不如坐低開門見山傾下, 唔駛大家為呢件事唔開心

By the way, 有心攪野既話, 乜有分日夜既咩?

男爵府

athruzala 發表於 13-11-18 10:14
有朋友講,好多男人都會出去攪攪野,佢識得返,就算啦。但我唔得哦。

...
我都做唔到呢種女人...
因為我覺得兩個人無左愛,扼對方, 背叛對方, 其實有咩意思呢??

最恐怖係, 男人一直在玩而老婆不知情, 好傻仔, 但確實好多女人都不知情,做左傻仔.

都好多女人做左傻仔,仍然做一個傻仔..

男爵府

佢話夜晚係屋企,唔通神交咩!(攪野唔係淨係夜晚做,佢做行街喎,隨時都得啦)叫佢唔好再搵個女人,如果唔係就離婚,因為你話佢唔想離婚嘛,只可以迫佢囉!

大宅

你c6乜都唔認,我諗你想清楚了解件事,唯有直接打比個女人,我唔知啱吾啱!以我既性格我會打比個女人問清楚,或者佢吾知男方係有老婆。

大宅

無論件事係點,你都要好好愛護自己,加油~

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

meko~ 發表於 13-11-18 10:29
問心,你仲想繼續落去嗎?我老豆當年都有小三,但佢係知錯的,我媽選擇原諒。

...

好多時系男方已經無左個心响個家到...........先至系重點

禁止訪問

引用:Quote:meko~+發表於+13-11-18+10:29+問心,

禁止訪問

引用:星期日果晚,佢好夜返,佢返到屋企,我就攞

公爵府

唔搞嘢就代表冇嘢咩?你老公好衰

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:唔搞嘢就代表冇嘢咩?你老公好衰

原帖由 molasses 於 13-11-18 發表
唔搞嘢就代表冇嘢咩?你老公好衰
如果搵個教徒做小三又點計,唔搞野的

---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

保重

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Bcjb+於+13-11-18+發表ԅ

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
我老公38,我32。我有果個女人電話,我可以打比果個人嗎?
我覺得你同你老公講清楚先。如你老公重係咁就話佢知你會搵個女人。

大宅

男人俾人踼爆就係咁,佢唔係因為你而唔認婚外情,而係覺得無面,一定會撐到底,去到俾你知道晒啲時候就會發爛,所以樓主好好諗清楚你想點樣解決

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你C6一定有野啦.....但佢仲識返屋企, 即未完全想放棄頭家?

你個女十歲都大...你有工作有地方住嗎? 如過唔到啖氣, 養得起自己就走....但家用你一定要佢KEEP住比你.....

首頁
34567...14

尾頁

跳至